Veteranbuss til bryllup og firmatur

Veteranbil eller klassisk bryllupsbil er veldig populært til brylluper og fester. Men ikke alle tenker på at det er mulig å leie en veteranbuss eller en folkevognsbuss og få minst like mye stil, glamour og fest ut av det.

Det er faktisk en veldig morsom måte å begynne festen på å stige inn i en velholdt, hyggelig gammel veteranbuss eller folkevognsbuss etter vielsen eller før den store bursdagsfesten og bli fraktet videre i dette kjøretøyet.

I løpet av turen kan dere ha noe godt i glassene og skåle på den store dagen. Høre på musikk fra den gang eller nå, prate, synge og nyte opplevelsen. Det er opplagt å legge inn noen pauser underveis, og besøke utsikter og steder som passer inn i temaet for dagen. Eller kanskje resepsjonen, piknikken eller festen begynner der hvor veien ender og drømmene begynner.

Lei en veteranbuss - så er det plass til alle!

Liker dere nostalgi og 70-talls sjarm er en VW folkevognsbuss midt i blinken. Vi kan foreslå dere å stifte bekjentskap med Molly. Molly er en VW Camper produsert sent i 1969, en original VW Westfalia Camper. Hun er utstyrt med kjøleskap, vask, bord og har fortsatt gardinene som hun hadde da hun ble født. Molly er ofte i bryllup og skuffer aldri. Molly kan leies som “kjør-selv”, dvs. du er selv sjåfør, og dere kan ta på romantisk tur ut i det blå. Bare dere to i verden i en gammel VW.

Eller får vi introdusere en klassisk VW Westfalia Camper (Late Bay) fra 1975. Denne solgule Westfalia klassikeren er som tatt ut av et fotoalbum fra 1970-tallet. Veien har gått via Portugal og England til Norge. Camperen har blitt totalrenovert de siste 4 årene og står i unik klassisk stand med automatgir og originalt Berlin-interiør. Vi lover mange glade minutter i denne festbilen.

Eller hvorfor ikke velge en nostalgisk rød Volvo veteranbuss fra Oslo Sporveier årgang 1987 med 38 sitteplasser og 35 ståplasser. Her er det plass til hele følget, og det er duket for en festlig tur. Bussen ble tatt ut av trafikk i 2005, men kjører nå til glede for mange feststemte mennesker.

Festlige mennesker i festlige busser gir… festlige bilder

Vi behøver nesten ikke å nevne at det alltid blir veldig gode bilder når en veteranbuss er ‘inne i bildet’. Bryllups- og festbussene er ofte veldig fargesprakende og har morsomme fasonger og former. Bussene er dessuten ideelle objekter å pynte, og med et brudepar i høyt humør, en munter jubilant eller en festlig gjeng blir bildene akkurat det samme de også.

Fremgangsmåten er enkel – og festbussen er innenfor rekkevidde

Se igjennom utvalget av veteranbusser og sett prikken over i’en i bryllupet med en stilig, gøyal eller romantisk veteranbuss. Bestillingen av bryllupsbil eller veteranbuss gjør dere online, og dermed kan dere sitte hjemme i sofaen og finne akkurat den veteranbussen som passer perfekt til dere og de planene dere har. BookAclassic er spesialister på utleie av veteranbiler og veteranbusser i Norge, og vi har gjort det enkelt og greit for dere å leie. Velg favoritten deres, tast inn en rekke informasjoner og beregn prisen på bilen med en gang. Hermed er mye tid spart ettersom dere har biltype og pris på plass og kan gå videre til andre deler av bryllupsplanleggingen.

Bestill med en gang eller spør gjerne oss om råd. Vi står klar med kyndig veiledning basert på mange års erfaring med utleie av veteranbiler og veteranbusser. Vi hjelper dere gjerne så dere får den mest unike og artige bilen eller bussen dere kan tenke dere, som passer til nettopp deres bryllup og feiring. Ikke vent for lenge, for veteranbilene og veteranbussene er ombeilede kjøretøy til brylluper og andre fester.

Kanskje dere har funnet ut av at dere heller vil ha en annen type bryllupsbil eller festkjøretøy? Vi har et flott sortiment av Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Lincoln, Mercedes og Cadillac. Så ta en titt på utvalget. Det er noe for enhver smak.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!