Utleie av veteranbiler til bryllup og fest

Utleie av veteranbiler og klassiske biler til bryllupskjøring, fester og andre store begivenheter blir mer og mer vanlig. Det er gode grunner til det. Klassiske bryllupsbiler er svært populære fordi det skaper en uforglemmelig atmosfære på festen. Spennende opplevelser, på høytidelige dager som skal huskes for bestandig, er i høy kurs.

En veteranbil får øyeblikket til å vare lenger

Intet er vel mer romantisk til et bryllup enn å ha en tradisjonsrik bryllupsbil til å frakte dere. Her vil vi foreslå en klassisk veteranbil. Veteranbiler er for alle. En veteranbil er et standsmessig skyssmiddel som vekker oppsikt der det kjører. Alle begeistres over et veterankjøretøy, og den festlige anledningen kan ikke annet enn å bli enda festligere med en veteranbil. Den flotte innredningen, de gamle fine materialene, utstyret og til og med lyden gjør at alt føles muntert og festlig. Og det er så spennende å sitte i en fin gammel bil fra en svunnen tid. Velg for eksempel en flott rød Ford Tudor Deluxe fra 1940 eller en feiende flott kongeblå HSC Serie II. Så kjører og ankommer dere virkelig med pomp og prakt. Denne bilen er alltid en vinner til bryllupskjøring i sommerhalvåret. Innvendig har bilen lekre komfortable seter og et lite tidstypisk vindu bak så dere kan se gjestene deres så lenge som mulig og dere selv kan vinke.

En skinnende, stolt veteranbil med stilig sjåfør står klar til å motta dere når dere kommer ut fra kirken eller rådhuset. Forestill dere å dra avgårde fra kirken eller rådhuset med vinkende, smilende og hurraropende gjester omkring dere.

På veien er det rik anledning til å nyte et glass champagne eller musserende vin - og ikke minst nyte hverandre. Rik anledning til å se på de fine utsiktene dere får under kjøreturen og motta beundrende blikk fra andre medtrafikanter. Et veterankjøretøy er alltid et festlig innslag i trafikken. Alle får hyggelige assosiasjoner når de ser en veteranbil.

Under hele turen kan dere med andre ord bare slappe av og nyte øyeblikket og nuet. Det er så viktig! Sjåføren deres sørger for alle de viktige detaljene og garanterer en sikker, behagelig kjørsel.

Klassiske veteranbiler skaper sublim atmosfære og romantiske bilder

Underveis eller fremme ved festlokalet er det opplagte muligheter for å ta flotte romantiske bilder med veteranbilen som minneverdig bakgrunn. En veteranbil er alltid populær hos bryllupsfotografene. Vakre bilder kan tas av dere inne i bilen og utenfor. Det passer bra med henrivende bilder av bilen og brudepar eller brud alene og brudgom alene. Bilder med ringene og brudebuketten på bilen er også mye brukt. Og det forstår vi godt.

Veteranbiler for enhver smak

Dere kan finne mange fascinerende veteranbiler og klassiske biler til leie. De beste betingelsene ligger til rette for en vellykket bryllupsfeiring med en vakker veteranbil fra BookAclassic. Så overvei en veteranbil når dere planlegger bryllupet deres. Husk bare å planlegge tidsplanen etter at det er en veteranbil dere skal kjøre i. De kjører mellom 40 og 60 km i timen og dermed ikke så fort som andre biler. Det er ikke noe problem: Da får dere mere tid til å glede dere over turen og nyte hverandres selskap. Men det er greit å vite, praktisk talt. Husk også at ikke alle veteranbiler kjører i vinterhalvåret.

Slik gjør dere

Se igjennom det store utvalget av pre-war veteranbiler og sett prikken over i’en i bryllupet med en stilig, romantisk veteranbil. Bestillingen av veteranbil eller klassisk bryllupsbil gjøres online, og dermed kan dere  sitte hjemme i sofaen og finne en helt unik veteranbil eller klassisk brudebil som passer perfekt til den store dagen deres. BookAclassic har gjort det enkelt og greit for dere å leie. Vi har samlet et unikt utvalg av veteranbiler og bryllupsbiler i alle prisklasser. Velg favoritten deres, tast inn en rekke informasjoner og beregn prisen på bilen med en gang. Hermed er mye tid spart ettersom dere har biltype og pris på plass og kan gå videre til andre deler av bryllupsplanleggingen.

Bestill med en gang eller spør gjerne oss om råd. Vi står klar med kyndig veiledning basert på mange års erfaring med utleie av veteranbiler. Vi hjelper dere gjerne så dere får den mest unike og stilige bilen dere kan tenke dere, som passer til nettopp deres bryllup og feiring. Ikke vent for lenge, for veteranbiler er ombeilede kjøretøy til brylluper og andre fester.

Kanskje dere har funnet ut av at dere heller vil ha en annen type bryllupsbil? Vi har også et fint sortiment av flotte Bentley, Jaguar, Lincoln, Mercedes og Cadillac. Så ta en titt på utvalget. Det er noe for enhver smak.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!