Amerikanske biler til bryllup og fest

Ved å velge en vår amerikanske biler til avgang, transport og ankomst til festen deres, kan dere være med på å sette akkurat det preget på festen som dere ønsker. Amerikanske biler kan fylle mye av personligheten deres inn i festlighetene, men også drømmer som nettopp har å gjøre med et tema der amerikanske biler passer bra inn.

Det er ingen som amerikanerne som kan skape kjemperomslige, prangende biler med vinyl, skinn og krom ut over alle grenser.

Alle muligheter er tilstede for bryllupskjøring eller festkjøring i en enestående og imponerende røff "amerikaner".

Vi behøver vel ikke å si at det blir kjempeflotte, lekre bilder også, når deler av festen foregår i en amerikansk bil og det dokumenteres på bilder.

Amerikanske biler til bryllup eller fest med rocka tema

Det er veldig trendy å leie amerikaner bil og ha et tema for festen. Hva med for eksempel et cool Grease-tema hvor noen av ingrediensene er søte pastellfarger, luftige 50-tallskjoler, lekker candy og stilig brylkrem. Her kan vi anbefale en herlig stor Mercury Park Lane Cruiser. En sjelden, gammel modell med veldig god plass. En flott lakkert bil med lekre lyse skinnseter. En klassisk limousin som innbyr til fest og mye moro.

Til tematisk bryllupsfeiring eller fest kan vi anbefale en 1951 Chevrolet Deluxe Raggarbil. En autentisk 50-tallsbil med plass til fem passasjerer så dere og flere av vennene deres kan ankomme på ekte 50-talls måte, med full rulle. Festen begynner i bilen. Underveis "setter" dere humøret med herlig rock'n roll-musikk. Et glass perlende vin eller en kjølig pils inntas på veien ettersom røyking og drikking er tillatt i bilen.

Prøv også å ta en titt på vår flotte Dodge Coronet som egner seg perfekt til bryllupskjøring. En munter 1957-modell med en lekker fresh design; en bil som virkelig tar av!

Eller hvorfor ikke booke en funky turkis Plymouth Savoy bryllupsbil fra 1955 med rålekkert turkist interiør, hvitt tak og blendende hvite sidedekk. En sikker suksess for en underholdende, artig feiring. Sjåføren stiller selvklart i tidsriktig dress, blankpussede sko og blank sleik. Med musikk fra rette årti og ditto bekledning kan ikke festen bli annet enn vellykket.

Hos BookAclassic finner dere garantert de amerikanske biler dere leter etter. Vi har både Ford Mustang og HCS Serie II og står klar med kyndig, inspirerende veiledning.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!