Partybuss og russebuss

Partybuss og russebuss er perfekte lokaler for en fest som skiller seg fra alle andre fester. En partybuss kan være det perfekte stedet å arrangere den store festen, eller kan brukes som transport til store begivenheter! Skal du arrangere et utdrikningslag for en god venn, eller er du kanskje russ i år? Hva med å booke en partybuss eller en russebuss, hvor festen kan foregå hele natten? En partybuss har plass til mange passasjerer, hvor dere kan danse dere gjennom natten i tidenes kuleste fest!

Partybuss og russebuss kan bookes til akkurat den begivenheten du måtte ønske – bare fantasien setter grenser! Hos BookAclassic finner du mange forskjellige busser, slik at du kan finne en i ditt nærområde som passer til nettopp ditt behov! Hos oss finner du partybuss og russebuss i forskjellige prisklasser, med plass til så mange passasjerer som du ønsker, og du finner til og med busser med både dansegulv, discolys, røykmaskin, minibar, karaokemaskin, tv, playstation, et musikkanlegg som får det til å rise i bakken utenfor, og mye, mye mer i mange av våre partybusser. Sjekk ut alle de forskjellige variantene av partybuss og russebuss du finner hos BookAclassic i dag.

Lei en Partybuss

Lei en Partybuss og russebuss

Det finnes mange begivenheter hvor en partybuss er det perfekte kjøretøyet for deg og dine venner. Hva med å tilbringe kveldens vorspiel med dine nærmeste venner på en partybuss, arrangere tidenes kuleste utdrikningslag i en rullende nattklubb som tar deg dit du vil, eller overraske en venn med et 30-årslag som vil huskes for alltid?

Skal du arrangere et utdrikningslag, har du alle muligheter tilgjengelige i en partybuss. Bruden eller brudgommen som skal drikkes ut vil få en dag de aldri vil glemme hvis du overrasker henne/han med å kjøre opp i gårdsplassen i en kul partybuss med blinkende lys, dundrende musikk og kanskje et glass champagne. I en partybuss får dere et lukket selskap på hjul som tar dere akkurat dit dere vil. Dere vil samtidig få en anonym fest hvor dere kan danse hele dagen og natten, og få en helt uforglemmelig dag som bruden eller brudgommen aldri vil glemme.

I en partybuss kan du få plass til ca. 30 passasjerer, slik at bruden eller brudgommen kan tilbringe den store dagen sammen med alle sine nærmeste venner, familie og bekjente. En partybuss kan også frakte dere rundt til alle de forskjellige aktivitetene dere har planlagt i løpet av dagen for utdrikningslaget, hvor dere kan hygge dere sammen mens dere transporteres rundt fra den ene morsomme aktiviteten til den andre. Vi veileder gjerne hvis dere har spørsmål om biler til utdrikningslag. Med utvalget av biler og busser til forskjellig antall passasjerer kombinert med våre mange års erfaring innen biler til utdrikningslag er det garanti for et vellykket arrangement.

  • 8000+ Bryllup

  • 6000+ Kjøretøy

  • 35+ Land

  • 24/7 Support

Russebuss

Er du russ i år, men har gått glipp av muligheten til å kjøpe en egen russebuss? Fortvil ikke, hos oss i BookAclassic kan du leie en russebuss for en dag! På denne måten slipper du all kranglingen, alt arbeidet og alle unødvendige utgifter ved å eie en egen russebuss, og du kan få en egen sjåfør som kan kjøre deg og dine venner rundt akkurat dit du vil. Festen vil ble uforglemmelig i en stor russebuss sammen med alle dine venner, og bussen vil garantert få deg og dine venner i tipp topp feststemning. Chikkelakke, chikkelakke, chow chow chow!

Man trenger ikke å kjøpe sin egen russebuss og bruke utallige timer på restaurering og mekking for å tilbringe russetiden i en fet russebuss! Book en russebuss til de aller kuleste russefestene, og du slipper alt ansvar og alle tidene med arbeid som inngår i å eie en russebuss. En russebuss er en partybuss som har alt du kan drømme om i russetiden, og fungerer både som et transportmiddel og som festlokale. Bussen har plass til alle dine venner, slik at dere kan ha tidenes morsomste fest sammen og danse ut i de små timer.

Eller hva med å ta med dine gamle venner fra russetiden på en skikkelig jubileumsfeiring? Et 10-års jubileum for russefeiringen må feires, og den beste måten å gjøre dette på er å gjenoppleve russefeiringen i en russebuss. Ta på dere de gamle russebuksene, lag en spilleliste med alle sangene dere hørte på i russetiden, og fest som om dere var russ igjen! Dere har garantert masse å fortelle hverandre siden dere var sammen i russetiden, og book en russebuss for tidenes reunion.

Finn ditt kjøretøy
World map

Vår prosess

Hvordan det fungerer

Globe
Finn

din drømmebil

Du er kun 20 sekunder fra å bestille en drømmebil. Her kan du finne verdens mest omfattende samling av unike, klassiske biler og sportsbiler. Drømmer er bedre i det virkelige liv!

Hands
Book

din drømmetur

Utforsk vår samling, og få umiddelbare prisanslag for ditt arrangement. Prosessen med å bestille og betale er enkel og sikker. Vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Vehicle
Slutt å drømme, begynn

å kjøre

Så snart din bestilling er bekreftet, kommer kjøretøyets eier til å kontakte deg direkte for å avtale alle nødvendige detaljer for den store dagen. Deretter vil du være klar for en uforglemmelig opplevelse.

Utflukt med kjendiser

Biler inspirert av bryllup

Royal wedding cars

Take a look at our top 5 most royal wedding cars!

Les mer
Luxury Experiences

Read about Maltese Island's luxury experiences!

Les mer
Couple's favourites

Looking at this year's top car picks!

Les mer
Why not an E-type?

One of the most popular cars here on BookAclassic.

Les mer

Fest inn i nattens lange timer med en partybuss

En partybuss og russebuss kan brukes til flere begivenheter enn du kan tenke deg, og vi har akkurat den partybussen som passer til din store fest! Hva med å for eksempel booke en limousin partybuss? Hos BookAclassic kan du blant annet finne en Scania Irizar Limousine buss som kan brukes både som russebuss og partybuss. Denne limousinen er utstyrt med 35 sitteplasser i sittegrupper, med både lounge og minibar. Lydanlegget på ca. 1000 W i bussen kan kobles til din telefon eller mp3-spiller, og bussen har discolys, røykmaskin, 40” tv og Playstation 3.

Også de nostalgiske, hyggelige Volvo-bussene fra 50- og 70-tallet med plass til mange passasjerer er populære busser til utdrikningslag. Merk at noen av bussene egner seg til korte turer, hvorimot andre kan brukes til lengre turer.

Består din store fest av reising mellom flere begivenheter eller lokaler? I så fall kan en rå partybuss eller russebuss være det perfekte kjøretøyet som tar dere fra A til B uten å sette en demper for festen. I bussen kan festen fortsette til det fulle ved at hele vennegjengen er samlet, og du kan sette på den aller beste stemningsmusikken, eller kanskje ta noen runder karaoke mens dere trygt og sikkert blir fraktet dit dere vil. En partybuss er en levende nattklubb på hjul.

For at dere kan komme fort i gang med planleggingen, har vi gjort utvelgelsesprosessen så enkel som mulig, så dere kan få opplyst prisen med en gang. Bookingen foregår deretter raskt og greit. Det trenger ikke være en vanskelig prosess å planlegge et morsomt utdrikningslag, en russefest eller andre morsomme begivenheter med en klassisk bil.

Finn ditt kjøretøy

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Interessert i å booke en klassisk bil til ditt bryllup?