Bryllupsbil i Danmark?

Bryllupsbil i Danmark! Er dere et norsk par med planer om å gifte dere i Danmark, kan vi hjelpe dere med bestilling av bryllupsbil.

Søk på bryllupsbil i Danmark

Danske slott og herregårder

Mange norske par velger å flytte hele bryllupet sitt til Nord-Jylland i Danmark. Danske slott og herregårder gir en fantastisk ramme for bryllupet og tilbyr også overnatting for slike store fester. For å få en herskapelig ramme rundt bryllupet, er Store Restrup Herregård og Dronninglund slott mye brukt for bryllup for par fra Oslo og Kristiansand. Til et flott norsk bryllup i Nord-Jylland hører en vakker bryllupsbil til. Her er merker som Rolls Royce og Jaguar favoritt for bryllupskjøring fra kirken til festen og fotografen.

Det største utvalget av veteranbiler i Danmark

BookAclassic har det største utvalget av veteranbiler i Danmark til bryllupet! For å gjøre bryllupsdagen i Danmark perfekt kan vi tilby den perfekte bilen for å få drømmen om et perfekt bryllup til å gå i oppfyllelse. Vi tilbyr bryllupskjøring, limokjøring og veteranbilutleie i klassiske prestisjemerker som Jaguar, Cadillac, Bentley, Rolls Royce og Lincoln.

En klassisk eller moderne limousin gir et unikt løft

Med en bryllupsbil i Danmark får dere tid til å nyte et glass champagne sammen, i fred og ro! Dere kan også gi gjestene deres en unik overraskelse, for eksempel i en romantisk britisk limousin.

Bryllupet deres gis et skikkelig løft med en unik bryllupsbil i Danmark. Når dere bestiller bryllupskjøring trenger dere ikke å tenke på noe, men bare nyte øyeblikket! En egen sjåfør er med på å gjøre bryllupet til en perfekt og enestående opplevelse! Det er ingenting så romantisk som å komme ut av kirken eller rådhuset til en ventende perfekt bryllupsbil. Gjestene deres vil også nyte synet av en vakker klassisk bil, eller en unik moderne brudebil. Her tas det masse bilder slik at bryllupet foreviges for all tid, og her gjør en unik bryllupsbil en stor forskjell. Hele bryllupet vil få en eksklusiv følelse, og bruden og brudgommen kan stige inn i en bil med stilfulle skinnseter og lene seg tilbake og nyte bryllupskjøringen med et glass champagne!

Bryllupsbil i Danmark som den perfekte bakgrunn for bildene deres

Ingen bryllupskjøring i Danmark uten at det tas mange fantastiske bilder av dere og bryllupsbilen! Ofte brukes bryllupsbilen som et bakteppe for bildene for å underbygge den unike atmosfæren som dere har valgt for den store dagen. Så er dere på jakt etter en unik både kjøre- og fotoopplevelse for bryllupsdagen er BookAclassic stedet for å finne bilen som gjør bryllupet deres uforglemmelig!

Britiske limousiner til bryllupskjøring

For å gjøre et kirkebryllup perfekt, så er det ingenting så romantisk som en klassisk britisk limousin utenfor kirken. Vi kan levere det fineste i europeiske limousiner fra Rolls Royce, Bentley og Jaguar! Eller hva med en av Londons klassiske dobbeltdekkerbusser hvis dere vil ha plass til hele selskapet i bryllupsbilen!

Amerikanske limousiner og Pink Cadillac

Hos oss har du det største utvalget av amerikanske limousiner og andre klassiske amerikanske bryllupsbiler av alle slag. Amerikanske limousiner og bryllupsbiler kan gi bryllupet et perfekt amerikansk snitt. Vi kan tilby lange moderne limousiner som Lincoln Towncar, Cadillac og Hummers. Og de klassiske amerikanske bilene for bryllupskjøring som Ford Mustang, Pink Cadillac, Chevrolet Bel Air eller andre unike bryllupsbiler.

Så lang tid tar det i et bryllup

Alt på en bryllupskjøring, limokjøring, veteranbilutleie tar tid... mer tid enn dere tror. For det første er det viktig at bruden ikke kommer for tidlig i bryllupet, snarere tvert imot. I Danmark tar et kirkebryllup 25-50 minutter, og hvis det er mange sanger eller musikk, kan det fort ta en time. En borgerlig vielse i Danmark tar vanligvis 25-35 minutter. Fra bruden og brudgommen kommer ut av kirken og til de kjører av sted, tar det vanligvis 20-25 minutter. En profesjonell fotograf bruker 45-60 minutter på bryllupsfotograferingen. Hvis det er en venn av familien som også skal ta bilder, kan det ofte ta 25-30 minutter til.

Sjåførantrekk på bryllupskjøring

Sjåføren er vanligvis diskret og pent kledd. Normalt har sjåføren mørk dress eller sjåføruniform med lue under bryllupstjenester. Avstem forventningene med sjåføren, når dere bestiller drømmebilen – slik at dere blir fornøyde med leie av bryllupsbil i Danmark.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!