Limousin i Oslo

Limousin i Oslo! Lei en limousin for å gjøre den store festen enda mer spektakulær! Det er mange begivenheter hvor en limousin setter prikken over i’en og får deg til å ankomme festen som en superstjerne. Trenger du for eksempel en limousin til julebord, utdrikningslag, juleball, jubileum, galla eller bryllup? Hos BookAclassic kan du leie en limousin i Oslo til akkurat det formålet du kan tenke deg. Vi har et stort utvalg av forskjellige limousiner, slik at du kan finne den rette til nettopp ditt behov.

Aldri har det vært mer populært med limousinservice til bryllup, galla, konfirmasjon og julebord. Mange har opplevd å delta på en fest hvor hovedpersonene kom ut av kirken eller rådhuset og blir hentet i en staselig limousin og sett dem ankomme med stor stil til festen. Det har inspirert og gitt mersmak. Det har gjort inntrykk. Derfor ønsker mange selv å oppleve pomp og prakt i forbindelse med bryllupet, festen eller VIP-arrangementet. Med limousineservice fra BookAclassic kan drømmen gå i oppfyllelse, uansett hvilket arrangement du ønsker å leie en limousin til.

Å leie limousin i Oslo til selskapskjøring er uhyre populært til festlige begivenheter. Og det er det veldig mange grunner til. Festen får en ekstraordinær touch og et særlig elegant preg som dere vil sette stor pris på, både på selve dagen og i ettertid. Det er spennende, luksuriøst og en fullstendig fantastisk opplevelse å bli transportert i limousin og å ankomme med stil til festlokalene eller eventen.

Limousinleie til bryllup i Oslo

En av de begivenhetene som det er mest populært å leie en limousin til, er bryllup. På en av de aller viktigste dagene i livet må kjøretøyet stå i stil til omgivelsene. Derfor er en limousin det perfekte fremkomstmiddelet hvor brud og brudgom kan lene seg tilbake i en stilfull og elegant bil med masse plass, ta et glass champagne og nyte den flotte dagen mellom slagene. Hos BookAclassic får du limousinleie til bryllup i Oslo, med et stort utvalg av elegante limousiner.

La sjåføren ta seg av alt omkring pynting, kjøring, rute, tidsplan og sikkerhet. Det er svært praktisk å overlate limousinkjøring til andre, så det frigis tid og energi til andre, viktigere ting på den store dagen. Med limousinkjøring gjennom BookAclassic sørger vi for at dere ankommer punktlig og i stil til seremoni, mottakelse og fotograf.

Rolls Royce, Bentley og Jaguar som leies til høytider og brylluper blir alltid brukt som ofte til å forevige bryllupet eller festen for fremtiden. De er alltid populære til fotografering siden disse bryllupsbilene er unike og skaper en unik atmosfære og kulisse til ethvert bryllup og enhver begivenhet. Med limousinleie til bryllup i Oslo gjennom BookAclassic kan du ankomme med stil til ditt selskap, og samtidig ha en flott kulisse til fotografiene av den uforglemmelige dagen!

  • 8000+ Bryllup

  • 6000+ Kjøretøy

  • 35+ Land

  • 24/7 Support

Limousin til juleball

Et annet type arrangement hvor en limousin tar kvelden til nye høyder, er juleball. Et juleball er en uforglemmelig begivenhet hvor festdeltakerne tar på seg finstasen og tilbringer kvelden med masse god mat, drikke og godt selskap. Endelig får man ta på seg den elegante kjolen og den flotte dressen og danse ut i de små timer. Booker dere også en flott limousin til juleballet, kan dere gjøre ekstra stas på kvelden og ankomme i stil, samtidig som at dere får en uforglemmelig opplevelse i bilen på vei til eller hjem fra juleballet.

Finn ditt kjøretøy
World map

Vår prosess

Hvordan det fungerer

Globe
Finn

din drømmebil

Du er kun 20 sekunder fra å bestille en drømmebil. Her kan du finne verdens mest omfattende samling av unike, klassiske biler og sportsbiler. Drømmer er bedre i det virkelige liv!

Hands
Book

din drømmetur

Utforsk vår samling, og få umiddelbare prisanslag for ditt arrangement. Prosessen med å bestille og betale er enkel og sikker. Vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Vehicle
Slutt å drømme, begynn

å kjøre

Så snart din bestilling er bekreftet, kommer kjøretøyets eier til å kontakte deg direkte for å avtale alle nødvendige detaljer for den store dagen. Deretter vil du være klar for en uforglemmelig opplevelse.

Utflukt med kjendiser

Biler inspirert av bryllup

Royal wedding cars

Take a look at our top 5 most royal wedding cars!

Les mer
Luxury Experiences

Read about Maltese Island's luxury experiences!

Les mer
Couple's favourites

Looking at this year's top car picks!

Les mer
Why not an E-type?

One of the most popular cars here on BookAclassic.

Les mer

VIP limousin i Oslo

Chrysler 300C, Cadillac eller Jaguar XF Limousin? Stilig. Hurtig. Luksuriøst. Bilene har hvert sitt særpreg, men felles for dem alle er at det er behagelig og rask transport, luksus, maksimal komfort, høy underholdningsfaktor og overflod av muligheter. Sjekk ut vårt store utvalg av Limousiner i Oslo-området hos BookAclassic.no. Med limousinservice fra BookAclassic har du mulighet til å bli behandlet som en VIP-person. Vi lover at du vil bli lagt positivt merke til når du ankommer festen med stil!

Hos BookAclassic kan du altså blant annet leie en Chrysler 300C limousin med skinnseter, stereo og air condition, en 9 meter lang hvit Cadillac limousin med hvite seter, 3 TV-er med DVD-spiller og muligheter for karaoke, eller en fullstendig restaurert og lakkert Jaguar Daimler Sovereign med lekkert interiør, en smakfull vinrød farge og 265 hestekrefter i en XK-motor. Dette er kun et lite utvalg av kjøretøyene du kan leie. Slik blir den store dagen like perfekt som du hadde sett for deg!

I tillegg til å bli kjørt rundt i en flott stretch limousin i Oslo, kan du bare sette deg tilbake og nyte etappen frem og tilbake fra ditt arrangement i det perfekte kjøretøyet, med finstasen på og kanskje med litt champagne i glasset. Velg det kjøretøyet som står i stil til nettopp ditt arrangement, og vi ordner resten! Du gjør enkelt en avtale med eieren av bilen, som vil kjøre deg trygt til arrangementet. En VIP-limousin i Oslo vil ta deg til din begivenhet med stil og klasse!

Vi har limousinutleie i hele Oslo og resten av landet, og utvalget vårt er stort nok til å dekke ethvert behov innenfor bryllupskjøring, selskapstransport til galla, julebordkjøring, juleballkjøring og andre typer eventkjøring. Det er helt sikkert også en luksusbil som kan gjøre ditt arrangement til noe helt særegent og unikt. Hos BookAclassic har vi et flott utvalg av klassiske og moderne limousiner i alle prisklasser. Limousinkjøring er et opplagt innslag til bryllup, galla og andre fester som prikken over i’en på en uforglemmelig dag.

Det er kun fantasien som setter grenser for hvilke anledninger som kunne trenge en elegant limousin! Mange velger å tilbringe utdrikningslaget i en flott limousin med rikelig av plass til dine venner. Hva med å for eksempel bli kjørt rundt i en limousin på utdrikningslaget sammen med et knippe av dine beste venner, og ha et realt karaokeparty?

Når du skal finne det rette kjøretøyet til galla, julebord, bryllup eller hvilken som helst annen begivenhet, er det flere faktorer å være oppmerksom på. Vi gjennomgår alle disse faktorene i løpet av bookingprosessen på BookAclassic.no når dere går i gang med bookingen. Vi guider deg helt enkelt gjennom hele prosessen. Snart er bookingen på plass, og dere kan gå videre i planleggingen av arrangementet!

Finn ditt kjøretøy

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Interessert i å booke en klassisk bil til ditt bryllup?