Veteranbilutleie til bryllupskjøring og store begivenheter

BookAclassic tilbyr veteranbilutleie til bryllupskjøring, fester og andre store begivenheter. Utleie av veteranbiler og klassiske bryllupsbiler er svært populært fordi det skaper en uforglemmelig atmosfære på høytidelige dager som skal huskes for alltid.

Veteranutleie er for alle. En veteranbil er et skyssmiddel som vekker oppsikt der det kjører. Vi begeistres over et veterankjøretøy, den flotte innredningen, de gamle fine materialene, utstyret og til og med lyden gjør at alt føles autentisk.

Hos Norges formidlingsportal av veterankjøretøy kan du veteranleie en unik veteranbil til bryllupskjøring. BookAclassic tilbyr biler i alle kategorier. Eldre Rolls-Royce, Jaguar eller amerikanske biler som vil kunne gjøre deres store dag uforglemmelig.

Veteranbilutleie til bryllupskjøring har blitt trendy

Ingenting er så romantisk som en lekker veteranbil når dere kommer ut av kirken etter bryllupet deres. Fotografen nyter å bruke bryllupsbilen som kulisse til fotograferingen – så bildene blir romantiske og sublime. Veteranbilutleie til bryllupskjøring skaper en unik stemning for dere og gjestene når dere som brudepar ruller bort og vinker fra veteranbilen!

Bryllupsbilder med veteranbil

Kjøreturen fra bryllupsseremonien gir dere den ideelle muligheten til å ta noen vakre bryllupsbilder med veteranbilen, som fungerer som et stilig og fargerikt bakteppe. En retro bil er alltid populært hos bryllupsfotografene, som vil være henrykt over å fange øyeblikk av dere begge sittende inni bilen og stående ved siden av bryllupsbilen.

Bryllupsbiler kjørende rundt i Oslo tilbyr deg et bredt spekter av fortryllende fotomuligheter i kraft av den vakre naturen og arkitekturen i området. De flotte historiske bygningene og de bølgende åsene og dalene i området er bare noen av perlene ved klassisk billeie som er tilstede, og fungerer som et herlig bakteppe for brullupsfotografi.

  • 8000+ Bryllup

  • 6000+ Kjøretøy

  • 35+ Land

  • 24/7 Support

Gjør ditt bryllup ekstra spesielt

Dere har garantert tenkt mye på bryllupet og begynt å planlegge en del allerede. Det er mange ideer som skal tenkes gjennom og mye som skal tas hensyn til for å forsikre dere om et vellykket bryllup. Har dere vurdert klassisk billeie til deres bryllup?

Å leie en klassisk bryllupsbil til å kjøre dere til deres bryllup og hente dere etter seremonien vil være av stor verdi til deres begivenhet. Dette er vår erfaring gang etter gang. En vakker bryllupsbil bidrar til et unikt preg til begivenheten og fører til beundring blant gjestene.

Boblende champagne, aromatiske blomster, lær og fløyel. Et øyeblikk med fred og ro. Bare dere to i en skjønn bil med myke seter, luksuriøs komfort, flott utsikt og en oppmerksom og høflig sjåfør. Å leie en klassisk eller retro bil eller limousine til et bryllup er noe du aldri vil angre på.

En hvit vintage Rolls-Royce komplett med en elegant sjåfør vil bidra til et idyllisk preg til dagen og se slående ut på bilder for alle kommende år. En retro bil i amerikansk stil vil gjøre ditt 50-tallsbryllup komplett og la deg kjøre inn i solnedgangen i ekte Danny og Sandy-stil, mens en søt Fiat 500 fra tiden før de ble en av de bestselgende bilene i verden, vil gi en unik vri på en tradisjonell dag.

Uansett hva du trenger, slik som en spesiell stil eller egne krav til en klassisk bil til din spesielle dag, så har BookAclassic det du er ute etter.

Skreddersydd bryllupskjøring - hvordan fungerer det

Når dere forlater kirken eller tinghuset vil den eksklusive brudebilen vente på dere med en stilig og elegant sjåfør. Kanskje dere vil få ballen til å rulle med en fotoshoot av dere og bilen før dere kjører av gårde til bryllupsfeiringen. Uansett omstendigheter vil dere kunne nyte en overdådig og minneverdig avreise fra vielsen og en vakker og sjarmerende tur til bryllupsfeiringen.

Underveis på turen kan dere arrangere fotoshoots ved vakre utsiktspunkter eller ved steder som er av helt spesiell betydning for dere.

Kjøreturen etter vielsen er av helt spesiell betydning for mange, kanskje til og med den beste opplevelsen hele dagen. Dere har akkurat giftet dere, dere er i sprudlende humør og kjærligheten ligger i luften og er helt glødende. Bilturen vil gi dere muligheten til å få et øyeblikk alene og nyte hverandres selskap i fred og ro før dere møter gjestene igjen og tilbringer resten av dagen med dem. Med andre ord gir det dere en pause og et sted for dere selv hvor dere kan nyte litt privatliv, fred og ro slik at dere kan fordøye opplevelsen mens dere koser dere med et glass champagne eller musserende vin i bilen.

Finn ditt kjøretøy
World map

Vår prosess

Hvordan det fungerer

Globe
Finn

din drømmebil

Du er kun 20 sekunder fra å bestille en drømmebil. Her kan du finne verdens mest omfattende samling av unike, klassiske biler og sportsbiler. Drømmer er bedre i det virkelige liv!

Hands
Book

din drømmetur

Utforsk vår samling, og få umiddelbare prisanslag for ditt arrangement. Prosessen med å bestille og betale er enkel og sikker. Vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Vehicle
Slutt å drømme, begynn

å kjøre

Så snart din bestilling er bekreftet, kommer kjøretøyets eier til å kontakte deg direkte for å avtale alle nødvendige detaljer for den store dagen. Deretter vil du være klar for en uforglemmelig opplevelse.

Utflukt med kjendiser

Biler inspirert av bryllup

Royal wedding cars

Take a look at our top 5 most royal wedding cars!

Les mer
Luxury Experiences

Read about Maltese Island's luxury experiences!

Les mer
Couple's favourites

Looking at this year's top car picks!

Les mer
Why not an E-type?

One of the most popular cars here on BookAclassic.

Les mer

Veterankjøretøy og veteranbilutleie til bryllupskjøring

Hos BookAclassic spesialiserer vi oss på brudebiler av alle merker, inkludert fantastiske Jaguar, Cadillac, Maserati og elegante klassiske biler. Uansett hvilken type bil du ønsker til ditt bryllup, vil vi strekke oss så langt vi kan for å levere det du vil ha.

Et stort utvalg av amerikanske limousiner er også tilgjengelige for å bidra med litt ekstra festlighet og stil til din store dag. Chrysler, Cadillac og Ford er alle åpenbare valg med flott design og nostalgisk preg. Eller kanskje du er mer interessert i en romantisk og bedagelig kjøretur i en Landau hestevogn hvor dere kan nyte deres første øyeblikk som nygifte og sette pris på det omkringliggende vakre landskapet i et rolig tempo? Eller hvis du foretrekker noe europeisk, hvorfor ikke velge en anerkjent Jaguar, Mercedes-Benz eller Volkswagen til ditt bryllup?

Den raskest voksende plattformen for veteranbilutleie til bryllupskjøring

BookAclassic ble grunnlagt for å koble sammen eiere av klassiske biler med mennesker som ønsker å leie en klassisk, vintage eller retro bil. Vi sikter mot å gjøre hele prosessen stressfri og fornøyelig slik at uansett hva du ønsker, så kan du slappe av med å vite at du vil ankomme din destinasjon i stil.

Vår satsing mot den klassiske bilindustrien skinner gjennom ved hjelp av vår omfattende portefølje av biler. Vi kan skryte på oss å ha verdens mest omfattende database av klassiske og eksotiske biler, med base på flere kontinenter rundt om i verden. Uansett om det er en Ferrari, Bentley, Rolls Royce, Porsche, Aston Martin eller hvilken som helst annen bil som ditt hjerte begjærer, kan vi nesten garantere at vi har den i vår samling.

Book din drømmebil i dag

Du kan booke din drømmebil gjennom vår enkle bookingprosess - kanskje til og med i dag hvis det er det du ønsker! Bla gjennom vårt store utvalg av biler. Slapp av hjemme og ta avgjørelsen i ditt eget tempo.

Book med en gang eller ta den tiden du trenger til å gjøre research på din drømmebil før du bestemmer deg for hvilken du vil velge til klassisk bryllupsbilleie. Du vil finne eksperthjelp basert på flere års erfaring med vintage billeie. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den stiligste og mest eksklusive bilen du kan forestille deg, men pass på å ikke bruke for lang tid til å velge - klassiske biler er veldig populære kjøretøy til bryllup og har høy etterspørsel.

Ta en titt på vårt store utvalg av kjøretøy for veteranbilutleie til bryllupskjøring. Det finnes noe for enhver smak og stil.

Sett deg tilbake og nyt kjøreturen i din bryllupsbil

Når du bestiller veteranbilutleie til bryllupskjøring gjennom BookAclassic, forsikrer vi deg om at alt er tatt hånd om, du trenger ikke bekymre deg for noe annet enn å nyte den store dagen! Det vil være en pent kledd sjåfør til stede for å gjøre kjøreturen fra bryllupet perfekt og til en uforglemmelig opplevelse! Sjåføren holder styr på tiden under kjøreturen, vil velge de mest naturskjønne veiene og i tillegg forsikre seg om at fotografen får det beste ut av bryllupsfotografiene. Vanligvis vil bilen også ha et glass eller to av den aller beste champagnen som dere kan nyte gjennom hele turen hvor dere har leid den klassiske bilen.

Finn ditt kjøretøy

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Interessert i å booke en klassisk bil til ditt bryllup?