Bryllupsbil og klassisk bryllupstransport

Vår erfaring er at en bryllupsbil er et like viktig romantisk element som kirken, brudekjolen, blomstene og ringene, og et element som veldig mange verdsetter og husker som noe særlig.

Drømmer dere om det perfekte bryllupet med en helt unik bryllupsbil? De beste betingelsene ligger til rette for en vellykket, minnerik bryllupsfeiring med en vakker bryllupsbil fra BookAclassic. Så ta med overveielsene om en bryllupsbil i planleggingen av bryllupet deres. Vi tilbyr utleie av bil til bryllup for enhver smag.

Bryllupet deres får et løft med en unik bryllupsbil

Len dere tilbake og nyt bryllupskjøring i en romantisk og unik, vakker bryllupsbil.

Når dere bestiller en bryllupsbil til bryllupskjøring hos oss, skal dere ikke konsentrere dere om noe annet enn å nyte øyeblikket! Sjåføren sørger for at bryllupskjøringen blir en perfekt opplevelse. Han passer på dere og på tiden under turen – og kjører på de peneste veiene. Han sørger også for at fotografen får tatt fine bilder av dere som brudepar foran bilen. Som regel inneholder bryllupskjøringen et glass boblende frisk champagne, som dere kan nyte i brudebilen under turen.

Det er ikke noe som er så romantisk som å komme ut av kirken eller rådhuset og bli hentet av den perfekte bryllupsbilen. Gjestene deres vil også få nyte synet av en vakker og klassisk bil, eller en unik moderne brudebil. Og de vil være begeistret for å få lov til å fotografere dere foran eller i den flotte bilen. Hele bryllupet får et eksklusivt preg når bruden og brudgommen stilfullt setter seg ned i lærsetene, lener seg tilbake og nyter bryllupskjøringen med et glass champagne.

Når dere vet at feiringen er lagt i de beste hender, kan dere slappe av og nyte alle de fine øyeblikkene.

Bryllupsbil som en perfekt kulisse til bildene deres

Ingen bryllupsbil og bryllupskjøring uten mange fantastiske bilder. Ofte bruker fotografer bryllupsbilen som kulisse når brudebildene skal tas. En fin måte å underbygge den unike stemningen på den store dagen.

Intet viser skjønnheten og høytideligheten så flott som for eksempel en vakker klassisk kongelig Jaguar eller Rolls Royce brudebil. En blankpusset kjølerfigur, lærtrukne eksklusive seter eller en skinnende glatt front innbyr til romantiske feststemte bilder.

Brudebil som står i stil til bryllupet!

Den dagen man endelig kan gi hverandre sitt ”ja”, er ofte den lykkeligste dagen i mange sine liv. Et bryllup er en magisk seremoni og begivenhet hvor kjærligheten står i sentrum, og alle brudepar ønsker selvsagt at den store dagen skal bli helt perfekt! Derfor er det viktig at kjøretøyet som brudeparet ankommer bryllupet i står i stil til resten av dagen.

En brudebil er også den perfekte rekvisitt for de flotte bryllupsbildene! Finn den bilen som passer best til landskapet og omgivelsene rundt bryllupet, og dere vil kunne skape noen flotte bryllupsbilder som vil sette minnene om den store dagen til live gjennom fotografier.

Gjennom BookAclassic kan du leie en brudebil som står i stil til bryllupet! Hva med å lene deg tilbake i de flotte skinnsetene i en elegant limousin med champagne i glasset mens sjåføren kjører deg trygt frem til arrangementet? Eller er en klassisk amerikansk veteranbil mer etter din smak? Hos BookAclassic finner du en brudebil som passer til akkurat din smak, din personlighet og ikke minst til bryllupets tema. Uansett om dere ønsker å bli kjørt til bryllupet i en elegant Rolls Royce, en funky Plymouth Savoy, en rocka Cadillac, en kul Chevrolet eller noe helt annet, kan dere enkelt finne det rette kjøretøyet for dere hos oss i BookAclassic.

En brudebil har kanskje den viktigste rollen i et bryllup, nemlig å frakte brudeparet til bryllupet! Før vielsesseremonien er det deilig å kunne sette seg ned, roe seg og senke skuldrene før det avgjørende øyeblikket. En brudebil kan også frakte brudeparet fra vielsen til bryllupsfesten. Slik vil dere uten tvil ankomme både vielse og fest på best mulig måte, og endelig få tid til å slappe av litt mellom slagene. Å leie en brudebil er også den perfekte måten å endelig få testet ut drømmebilen, og nyte og bli kjørt fra sted til sted på den viktige dagen.

Vår lange erfaring med brudebiler kommer dere til gode

Vi i BookAclassic vet hva vi snakker om, fordi vi har levert bryllupsbiler i mange år. Vårt største ønske er å gjøre dere fornøyd, så dere får tidenes bryllup. Vi svarer på alle spørsmål som dere måtte ha rundt bryllupskjøretøy og veileder dere gjerne, så dere finner den allerbeste løsningen for bryllupet deres. Så finn bryllupsbilen på nettsiden vår og få den bryllupsfesten dere har drømt om.

Bra kjørende i en fortryllende bryllupsbil

Mercedes? Ferrari? Ford? Chevrolet eller Cadillac? Lei en eksklusiv bil til bryllup hos BookAclassic, så kan drømmen deres gå i oppfyllelse. Gå på oppdagelse i det store utvalget av klassiske brudebiler, veteranbiler og amerikanske limousiner som vil gjøre bryllupskjøringen deres til en unik opplevelse. Vi har et stort utvalg av biler og kan levere de kongelige britiske bryllupsbilene, som Bentley, Rolls Royce og Jaguar til bryllupskjøringen.

Finn brudebilen til brudekjøring her hos oss – dere går ikke forgjeves! Hos BookAclassic hjelper vi at dere med å finne det perfekte bryllupskjøretøyet til bryllupstransporten.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!