Biler til filmopptak og reklame

Vi har spesialisert oss i å formidle veteranbiler og andre unike filmbiler til TV-produksjon, reklame og filmopptak. Vi har Skandinavias største utvalg av unike biler til filmopptak i vår norske og danske BookAclassic katalog.

Lei en veteranbil til filmopptak

Skulle dere ikke finne den riktige bilen til filmopptak på siden vår, finner vi den gjerne for deg. Vi har også stor erfaring med å finne tidstypiske biler til alle former for film- og TV-produksjoner, så bilen avspeiler det looket dere ønsker i filmen. Vi har supplert flere filmproduksjoner med tidsriktige filmbiler og kan hjelpe dere. BookAclassic har biler som har medvirket i filmer som: James Bond - Die Another Day og danske filmer som Hvidstengruppen, Dirch, Matador og Olsen-banden.

Biler til filmopptak og reklame

Vi har levert flere unike klassiske biler til reklamefilmer som er vist på dansk TV2, samt andre kanaler. Vi har derfor god erfaring med hva reklamebransjen ønsker. Vi streber etter å finne en bil som underbygger budskapet til produktet bilen skal være med på å selge. Har dere en reklameoppgave som skal spices opp, enten med en unik bil, fly, motorsykkel eller noe helt annet, er dette stedet hvor slikt kan la seg gjøre.

Arrangementer og events

Unike arrangementer og store firmafester, BookAclassic kan finne biler som gjør arrangementet uforglemmelig. Skal Elvis kjøres inn i en rosa Cadillac, eller trenger dere et jetfly? Kontakt oss! Hva med en gangsterbil fra 1930-tallet, til en Al Capone lounge, det fikser vi! La fantasien vandre.

Messer og utstillinger

Ingenting trekker publikum som sjeldne biler eller motorsykler. BookAclassic har et stort utvalg av sjeldne messebiler og utstillingsbiler med unike historier, som kan tiltrekke mange tilskuere. Trenger dere et unikt blikkfang til deres messe eller utstilling, ta en tur innom vår online katalog og se på spesialbiler og veteranbiler for utstilling og messer.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!