Konfirmasjonskjøring

Konfirmasjonskjoring! Dagens unge konfirmanter søker opplevelser. Veteranbiler og klassiske biler er noe av det som har blitt kjempepopulært hos konfirmantene. Og vi skjønner godt hvorfor. Å bli hentet i en veteranbil setter et verdig og festlig avtrykk på en minneverdig, stor dag. Dagens innhold og tema, klær og setting blir virkelig understreket med en vakker eller gøyal konfirmasjonsbil til konfirmantkjøring.

Bil til konfirmasjon

En annen grunn til veteranbilenes popularitet er at det handler om drømmer. Drømmen og følelsen av å være noe annet og at hverdagen er langt vekk. En bil kan mye mer enn bare å transportere. Biler sier mere enn ord. De kan formidle en stemning og en historie.

Både familie og klassekamerater kommer til å sperre opp øynene når de ser hvilken bil som venter på konfirmanten og hvilken entré konfirmanten kommer til å gjøre i den fine bilen.

Konfirmasjonskjøring i alt fra VW og Ford til Ferrari og Rolls Royce

Hos os finner dere alle de konfirmasjonsbilene til konfirmantkjøring dere kan tenke dere. Ferrari, Porsche, Jaguar eller lange hvite limousiner til herlig konfirmasjonskjøring. For bare å nevne noen.

Ofte går guttene etter hestekreftene og en strømlinjet design, som på de italienske sportsbilene Ferrari, Lamborghini og Maserati, mens jentene går etter det mer romantiske som Rolls-Royce, hvor de kan føle seg feminine og være et vakkert midtpunkt. Men alle muligheter står selvfølgelig åpne for begge kjønn.

De beste bildene

Husk også at det gjør seg veldig med en stilig veteranbil på festbildene av konfirmanten. Konfirmanten ved bilen utenfor kirken eller konfirmant og bil ved skog, sjø eller utsiktspunkt kan bare gi vakre bilder. Fotografene elsker alltid en vakker kulisse til bildene som ikke tar lang tid å iscenesette.

En veteranbil vakkert pyntet med for eksempel bjørkeløv og norske flagg, det gir flott konfirmasjonstransport.

Konfirmasjonsbil på en ukomplisert måte

Så gå på oppdagelse på nettsidene våre og finn den drømmebilen til konfirmasjonen som dere ønsker skal stå klar utenfor kirken til deres konfirmasjonskjøring. Mulighetene er mange.

Oftest har den unge en særlig bil i kikkerten. Så la konfirmanten velge drømmebilen sin selv til konfirmasjonskjøring. Og han eller hun får en uforglemmelig dag og en opplevelse for livet. Et valg som både konfirmant og familie kan være fornøyd med, og noe som konfirmanten aldri vil glemme.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!