Biler til utdrikningslag

Et utdrikningslag kan foregå på så veldig mange forskjellige måter. Bare fantasien setter grenser. En av de mere oppfinnsomme og kule måtene er å leie klassiske biler til utdrikningslag. Som for eksempel del av et tema egner en klassisk bil eller buss seg ypperlig. Og dere har et stort utvalg av morsomme kjøretøy å velge mellom til utdrikningslag hos BookAclassic.

Biler til utdrikningslag

Har dere amerikansk politi-tema for utdrikningslaget, da kan vi anbefale den artige Plymouth Fury sheriffbilen fra Florida, produsert hos Chrysler Corporation i 1973. For en litt rå utgave av utdrikningslaget er en røff, bred Oldsmobile Hot Rod midt i blinken.

Er dere en gjeng på 5, passer en 1951 Chevrolet Deluxe bra. I den 4-dørs raggarbilen med musikk via minijack-kabel er det sørget for fest og moro fra første minutt. Noe godt å drikke er det også plass til.

I den ni meter lange hvite Cadillac Limousinen med 3 tv-er med DVD-spiller, cd-spiller og karaoke-anlegg er det så sannelig også duket for fest! Hos BookAclassic finner dere også mange andre biler som kan være mulige kandidater som festlige biler til utdrikningslag. Så ta en titt på nettsidene våre.

Bussen kommer alltid

En Irizar Limousine buss fra Scania, en helt fantastisk russe- og partybuss, er vel ikke til å komme utenom hvis utdrikningslaget skal bli en kjempesuksess for en større gjeng festglade mennesker. Med minibar, diskolys, røykstasjon, Playstation og 1000 w lydanlegg blir det fest med stor F. Det kan vi garantere.

Også de nostalgiske, hyggelige Volvo-bussene fra 50- og 70-tallet med plass til mange passasjerer er populære busser til utdrikningslag. Bemerk, at noen busser egner seg til korte turer, hvorimot andre kan brukes til lengre turer.

Velg og book med en gang

For at dere kan komme fort i gang med planleggingen, har vi gjort utvelgelsesprosessen så enkel som mulig, så dere kan få opplyst prisen med en gang. Bookingen foregår deretter raskt og greit. Det trenger ikke være en omstendelig affære å planlegge et morsomt utdrikningslag med en klassisk bil.

Vi veileder gjerne hvis dere har spørsmål om biler til utdrikningslag.  Med utvalget av biler og busser til forskjellig antall passasjerer kombinert med våre mange års erfaring innen biler til utdrikningslag er det garanti for et vellykket arrangement.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!