Om oss

BookAclassic er den ledende online booking portalen for leie av klassiskere og veterankjøretøy. Vi er den raskest voksende plattformen i verden for retrokjøretøy som aldri går av mote!

Vårt mål er å gi alle muligheten til å føle på den gode stemningen man får av å kjøre en klassisk bil eller en superbil. Nyt opplevelsen av å kjøre drømmebilen din mens du er på ferie eller på hvilken som helst begivenhet. Med BookAclassic kan du kjøre gjennom Toscana i en klassisk Alfa Romeo Spider eller cruise Route 66 i en cabriolet 1966 Ford Mustang. Uansett hvor du reiser, reiser vi med deg.

BookAclassic tilbyr den mest omfattende online samlingen av klassikere og veterankjøretøy til private og firmaarrangement, filmproduksjoner, reklame, messer og museer. Vår effektive service og oversiktlige bookingsystem som er tilgjengelig på flere språk bringer inn flere fornøyde kunder og eiere av kjøretøy hver eneste dag.

Booking System
Countries
Online
Offline
Map

Livet er for kort til kjedelige biler

BookAclassic er ideen til en innovativ dansk gründer og lidenskapelig bilentusiast. BookAclassic ble brakt til verden fordi vi hadde fått nok av karakterløse, kjedelige og håpløst praktiske kjøretøy. Vi er her for å øke oppmerksomheten omkring klassiske kjøretøy med sjel, klasse og karisma og puste nytt liv i dem. Vi ønsker å dele vår entusiasme og lidenskap for fantastiske og elegante klassiske kjøretøy og fylle veiene med vakre og sexy biler.

BookAclassic – Drive your dream!

BookAclassic Ltd.
69 Carter Lane
London, EC4V 5EQ
United Kingdom

Company Reg. No 07733024

+44 20 3826 8070

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!