Bryllupskjøring i Lillehammer

Bryllupskjøring i Lillehammer. En særlig stemning, pompøs kjørsel, romantikk på tomannshånd, fornøyde gjester, vakre bryllupsbilder. Det er noen av de viktigste ingrediensene i en vellykket bryllupsfeiring. En bryllupsbil er midt i blinken for å heve nivået på feiringen og den store dagen opp i et høyere lag.

Bryllupskjøring i Lillehammer egner seg fortrinnlig til bryllupsfeiring

Når dere skal holde bryllup i Lillehammer-området, er det nærliggende å inndra den flotte naturen og områdets kultur i feiringen.

Vakre Gudbrandsdalen står alltid klar til å motta deres på bryllupskjøringen deres. Det vil si en vakker kjøretur med flott utsikt. Betagende naturscenerier vil dessuten være en flott kulisse på bryllupsbildene deres.

Bryllupskjøring i Lillehammer by eller i Maihaugen er en flott ramme om et bryllup. Vakker på alle årstider, og med masse muligheter for skjønne bilder. Bryllupsselskapet deres kan også samtidig få muligheten for å lære om norsk bygdehistorie på en spennende museumsvandring på Maihaugen.

I Hunderfossen Eventyrpark og Vinterpark kan dere holde bryllup og oppleve et ekte eventyr. Gjestene deres kan få en rundvisning i eventyrslottet, mens det tas bilder av dere i storslagne omgivelser. Kanskje det nettopp er et isbryllup i iskatedralen som står øverst på ønskelisten?

Bemerk at ikke alle klassiske biler utleies og kjører vinterstid.

Fine, sjarmerende biler til alle og enhver

Hos BookAclassic er det biler for enhver smak og enhver feiring. Alt fra de ærverdige klassiske bilene, som blant annet en skinnende fin Ford Tudor fra 1932 og en elegant HCS Serie II, til de klassiske amerikanske limousinene, som for eksempel en kjekk Cadillac Lab og en imponerende Lincoln Continental Mark III. Eller kanskje en kjapp Jaguar XJ6 eller en nostalgisk, hyggelig Volvo Amazon som f.eks. egner seg til temabryllup.

Drømmebilen er allerede innenfor rekkevidde

Bookingen foregår online, og via en enkel, rask bookingprosess har dere om ikke lenge leid akkurat den bilen som dere ønsker og drømmer om. Ta gjerne en titt på alle de ulike mulighetene innen festlig bryllupskjøring i Lillehammer.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!