Selskapskjøring

Lei et kjøretøy for selskapskjøring for å gjøre dagen ekstra spesiell, uansett om denne dagen er et bryllup, galla, julebord, konfirmasjon, utdrikningslag, jubileum eller noe helt annet. Hos BookAclassic har vi bilen som passer til enhver anledning – for en perfekt dag krever selvsagt det perfekte transportmidlet! Det finnes mange festlige begivenheter som blir ekstra minnerike gjennom å ankomme i en flott bil.

Hos BookAclassic kan du velge mellom en rekke forskjellige kjøretøyer til selskapskjøring, som vil bli det perfekte innslag til ditt selskap. Hva med å leie en lekker limousin, Rolls, Royce, Bentley, Jaguar, eller kanskje en flott amerikansk veteranbil? Slik kan du ankomme med stil til ditt selskap, og samtidig ha en flott rekvisitt til bildene av den uforglemmelige dagen!

I tillegg til å bli kjørt rundt i en flott bil, kan du bare sette deg tilbake og nyte å bli kjørt frem og tilbake til ditt arrangement i det perfekte kjøretøyet, med finstasen på og kanskje med litt champagne i glasset. Velg det kjøretøyet som står i stil til nettopp ditt arrangement.

Selskapskjøring i klassiske og moderne limousiner

Vi har limousinutleie i hele landet, og utvalget vårt er stort nok til å dekke ethvert behov innenfor bryllupskjøring, selskapstransport til galla, julebordkjøring, juleballkjøring og eventkjøring. Det er helt sikkert også en luksusbil som kan gjøre deres arrangement til noe helt særlig og unikt. Hos BookAclassic har vi et flott utvalg av klassiske og moderne limousiner i alle prisklasser. Limousinkjøring er et opplagt innslag til bryllup, galla og andre fester som prikken over i’en på en uforglemmelig dag.

En limousin er også det perfekte kjøretøyet for å ankomme med stil til et juleball, julebord eller en konfirmasjon. Eller hva med å tilbringe utdrikningslaget med et glass champagne i en flott limousin? Det er kun fantasien som setter grenser for hvilke anledninger som kunne trenge en elegant limousin!

Hos BookAclassic kan du blant annet leie en Chrysler 300C limousin med skinnseter, stereo og air condition, en 9 meter lang, hvit Cadillac limousin med hvite seter, 3 TV-er med DVD-spiller og muligheter for karaoke, eller en fullstendig restaurert og lakkert Jaguar Daimler Sovereign med lekkert interiør, en smakfull vinrød farge og 265 hestekrefter i en XK-motor. Dette er kun et lite utvalg av kjøretøyene du kan leie, slik at den store dagen blir like perfekt som du hadde sett for deg.

Hvordan foregår selskapskjøring?

Underveis på ferden i limousinen er det duket for hyggelige overraskelser. Dere får noe godt å drikke fra baren, kan slappe av i de myke, lyse skinnsetene, høre på behagelig musikk eller se på film, nyte limousinens flotte interiør og nyte utsikten. Overlat transporten og alt omkring til sjåføren, slapp av og nyt luksusen ved å bli kjørt dit du vil i en skikkelig luksusbil. Dagen får ikke blitt bedre enn det!

Det er god plass i limousinene, så dere har mulighet for å ta med familie og venner hvis dere har lyst. Slik får flere glede av en herlig tur i en elegant limousin, der det er gjort mye ut av interiøret og eksteriøret. Bilene er stappfulle av luksusdetaljer, komforten er høy, og motorkraften god.

Selskapskjøring i Rolls Royce, Bentley og Jaguar gjør dagen perfekt

Limousinkjøring i de kongelige britiske bilene fra Rolls Royce, Bentley og Jaguar til høytideligheter som bryllup, jubileer, bursdager eller årsdager skaper uforglemmelige øyeblikk.

Rolls Royce, Bentley og Jaguar som leies til høytider og brylluper blir alltid brukt som kulisser til å forevige bryllupet eller festen for fremtiden. De er alltid populære til bildeopptak ettersom disse brudebilene er unike og skaper en unik atmosfære og kulisse til ethvert bryllup og enhver begivenhet.

Opplev den forførende, rene luksusen ved å transportere dagens hovedpersoner i en storslått limousin med deilig bløtt lær, håndlaget treverk og forunderlige detaljer i overflod.

Amerikanske biler til bryllup eller fest

Foretrekker du en flott amerikansk veteranbil til din store begivenhet? Hos BookAclassic finner du en rekke forskjellige amerikanske biler i nærheten av der du bor. Ved å velge en av våre amerikanske biler til avgang, transport og ankomst til festen deres, kan dere være med på å sette akkurat det preget på festen som dere ønsker. Amerikanske biler kan fylle mye av personligheten deres inn i festlighetene, men også drømmer som nettopp har å gjøre med et tema der amerikanske biler passer bra inn.

Det er ingen som kan skape kjemperomslige, prangende biler med vinyl, skinn og krom ut over alle grenser like bra som amerikanerne. En amerikansk bil kan skape et røft inntrykk som passer til din fest, og er derfor perfekt for selskapskjøring for seg som er tilhenger av en mer rocka stil.

Det har blitt veldig trendy å leie en amerikaner og ha et tema for festen. Hva med for eksempel et kult Grease-tema hvor noen av ingrediensene er søte pastellfarger, luftige 50-tallskjoler og stilig brylkrem.

Et lite utvalg av amerikanerne du kan leie til selskapskjøring, er en herlig stor Mercury Park Lane Cruiser med god plass og lekre lyse skinnseter, en autentisk 1951 Chevrolet Deluxe med plass til fem passasjerer, en flott 1957-modell Dodge Coronet med et lekkert design, eller du kan leie en funky turkis Plymouth Savoy fra 1955 som også har turkist interiør. Eller hva med en klassisk Ford Mustang, som garantert vil få deg til å ankomme festen i stil!

Selskapskjøring til alle anledninger

Hos BookAclassic kan du finne flotte kjøretøy for selskapskjøring til nettopp ditt behov. Uansett om du foretrekker å ankomme med et glass champagne i en flott limousin, være elegant og grasiøs når du trer ut av en Rolls Royce eller Bentley, eller kjøre retro rock ’n’ roll –stil gjennom å ankomme festen i en klassisk amerikaner, har vi bilen du er på utkikk etter!

Når dere skal finne det rette kjøretøyet til bryllupskjøring, galla, julebordkjøring eller hvilken som helst annen begivenhet, er det flere faktorer å være oppmerksom på. Vi gjennomgår alle disse faktorene i løpet av bookingprosessen på BookAclassic.no når dere går i gang med bookingen. Vi guider dere gjennom hele prosessen. Snart er bookingen på plass, og dere kan gå videre i planleggingen av arrangementet!

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!