Klassiske kjør-selv biler

Self Drive classic car hire

Leter du etter en unik og retro opplevelse for kjør-selv?

Da har du kommet til riktig sted! Mange bilentusiaster drømmer om å eie sin egen klassiske bil eller veteranbil, men har rett og slett ikke nok penger til å gjøre det. Så hvorfor ikke like greit leie en klassisk bil til å kjør-selv, og få den samme spenningen? BookAclassic tilbyr de som elsker veteranbiler og klassiske kjøretøy muligheten til å ta sin drømmebil ut for en kjøretur. Gjennom våre sider kan du oppleve all spenningen ved å sette seg bak rattet til den klassiske bilen fra dine drømmer akkurat så lenge som du ønsker. Lei og kjør!

Drømmen om å leie sportsbil og kjøre en Ferrari, Bentley eller Aston Martin for en dag

Klassiske og retro biler er uten tvil et blikkfang. Populariteten vokser, og et retro kjøretøy får virkelig folk til å snu seg etter deg. Hva med å leie en slik en i stedet for å eie den? BookAclasic tilbyr kjør-selv av klassiske drømmebiler og sportsbiler over hele landet. Å leie sportsbiler og drømmebiler til kjør-selv er veldig populært hos BookAclassic, som også tilbyr de mest luksuriøse bilene fra merker som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar og Porsche.

Uansett hvor du reiser, reiser vi sammen med deg

Hvis du reiser på bryllupsreise, en spesiell tur for å komme deg litt bort, eller en årlig ferie, men ikke ønsker den samme gamle, kjedelige, moderne leiebilen som alle andre, kan du takket være vår globale rekkevidde ”reise retro” med BookAclassic! BookAclassic er hjemmet til tusenvis av klassiske biler og veteranbiler rundt omkring i hele verden, med kunder som booker biler på kryss av forskjellige kontinenter. Du kan sitte hjemme og booke drømmebilen til din neste reise på ditt morsmål uten å få problemer med å forstå bookingprosessen. Du kan til og med arrangere det slik at bilen din venter på deg ved flyplassen når du lander. Hva med å kjøre en stilig Jaguar E-type på din årlige sommerferie til Mallorca? Eller kanskje kjøre gjennom det vakre landskapet og landsbyene i Toscana i en rød Alfa Romeo cabriolet fra 60-tallet?! Vi kan få drømmen din til å komme i oppfyllelse gjennom bare noen ”klikk” på vår side. Så hvis du alltid har drømt om å kaste kofferten i bagasjerommet til en klassisk amerikaner og kjøre Route66 eller å starte ferien i Alpene i en vintage Mercedes som er komplett med originale skinnseter og en sprakende gammel stereo, er BookAclassic ditt pass for å få drømmen din til å oppfylles.

  • 8000+ Arrangementer

  • 6000+ Kjøretøy

  • 35+ Land

  • 24/7 Support

Lei en moderne Ferrari eller en klassisk bil for en unik kjør-selv-opplevelse

Er du ute etter din klassiske drømmebil til kjør-selv? Det er en unik og uforglemmelig flott følelse å få nøklene i hånden til kjør-selv av en Ferrari, Lamborghini eller Aston Martin. Lev ut drømmen for en dag eller en uke samtidig som du spiller ut rollen som en fullblods eier av en sportsbil.

Leie per dag, helg eller for en hel uke

Med oss kan du leie en Porsche eller Ferrari på tre forskjellige måter. Pakkene starter på leie av din drømmebil per dag. Vi kan også tilby leie av biler til kjør-selv på helgebasis hvor du kan plukke opp bilen på fredag og levere den igjen på lørdag. Eller for en ende større opplevelse kan du leie en drømmebil for en hel uke og virkelig få en følelse for hvordan det er å eie en Aston Martin eller en Lambhorghini.

Finn ditt kjøretøy
World map

Vår prosess

Hvordan det fungerer

Globe
Finn

din drømmebil

Du er kun 20 sekunder fra å bestille en drømmebil. Her kan du finne verdens mest omfattende samling av unike, klassiske biler og sportsbiler. Drømmer er bedre i det virkelige liv!

Hands
Book

din drømmetur

Utforsk vår samling, og få umiddelbare prisanslag for ditt arrangement. Prosessen med å bestille og betale er enkel og sikker. Vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Vehicle
Slutt å drømme, begynn

å kjøre

Så snart din bestilling er bekreftet, kommer kjøretøyets eier til å kontakte deg direkte for å avtale alle nødvendige detaljer for den store dagen. Deretter vil du være klar for en uforglemmelig opplevelse.

Den ultimate gave

Er partneren din en bilentusiast som alltid har ønsket å ta en spesiell bilmodell ut for en kjøretur? Feirer en slektning en spesiell bursdag, eller har din vintageelskende venn akkurat fått noen spesielt gode nyheter? En kjør-selv-opplevelse er den ultimate gaven for bilentusiaster. Du kan velge akkurat når de får bilen, slik at du kan overraske dem med den akkurat når de minst venter det!

En kjør-selv-opplevelse eller helgeleie av en Porsche er den perfekte gaven for mannen som allerede har alt han trenger eller kvinnen som elsker fart og spenning. For denne uforglemmelige opplevelsen kan du kjøpe et gavekort til en dag med kjør-selv av en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller Aston Martin på våre gavekortside.

Grundige instruksjoner, slik at du kan nyte turen

Du er i trygge hender når du leier din drømmebil for kjør-selv gjennom BookAclassic. Før du får bilen hjem til deg, vil du bli grundig trent til å kontrollere den klassiske Lamborghinien, Aston Martinen, eller Ferrarien. Du har også muligheten til å prøvekjøre sammen med en instruktør slik at du føler deg komfortabel når du kjører en helgetur i din leide sportsbil. Alle bilene til kjør-selv på BookAclassic er eid av våre lidenskapelige partnere og holder en ekstremt høy standard. Eierne vil være mer enn glade for å hjelpe deg på alle mulige måter de kan hvis du har spørsmål når du henter til din eksotiske drømmetur.

Holder standarden høy

For å leie en sportsbil eller en annen drømmebil på daglig basis, setter vi også noen krav til deg. Bilene er åpenbart ikke leketøy – de er kraftfulle maskiner med mange hestekrefter og bør behandles med respekt. Dette er grunnen til at vi har instruktører tilknyttet til leie av bil for kjør-selv som vil sørge for at du kan kontrollere bilen og har de nødvendige kjøreferdighetene som skal til for å leie en Ferrari eller lignende for kjør-selv.

Book den og kjør den

BookAclassics priskalkulator for kjør-selv er et ”smart verktøy” til en flott opplevelse, med en effektiv og enkel prosess. Vår intelligente algoritme har utviklet seg over flere tusen bookinger, og gir deg den mest rettferdige og konkurransedyktige prisen som er mulig. Hvert år tar flere tusen av vintageelskende bilentusiaster i bruk vår bookingplattform og foretar bookinger på kryss av mange forskjellige land. Det enorme volumet av vellykkede bookinger for kjør-selv som har blitt bearbeidet gjennom BookAclassic setter oss i en ideell posisjon for å tilby deg en kunnskapsrik ekspertservice

Finn ditt kjøretøy
World map

Utflukt med kjendiser

Utforsk verden

Driving: Lake District

Venture to one of England's most beautiful locations where the roads are a petrolhead's dream.

Les mer
Passion for Porsche

Spend a balmy summer's evening cruising past the Dolomites in a red Porsche 911

Les mer
France: our top 10!

As World Champions once again, I feel it's only right that we celebrate the beautiful country of France.

Les mer
SAS dreams

Joining up with 22 SAS Pandion and Gold members on the British Classic Car weekend

Les mer

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!