Bryllupskjøring i klassisk bryllupsbil

Et bryllup med bryllupskjøring i brudebil er noe helt særlig. Det er et av livets store øyeblikk som skal feires og oppleves på beste måte, både av dere selv og av gjestene deres. Bryllupet deres skal dere tenke tilbake på med glede og stolthet i årene fremover.

Dere har sikkert gjort dere en del tanker rundt bryllupet deres allerede. Bak et vellykket bryllup befinner det seg mange ideer og overveielser, god planlegging og kompetent hjelp.

Slik får dere den flotteste bryllupsfesten

Vårlig fest under lyse bjørketrær? Bryllup i sommerens sprudlende blomsterflor? Høstvielse med varme, dype fargetoner? Vinterbryllup med gnistrende hvite vidder?

Yndig brudekjole i luksuriøse materialer. Glitrende brudesmykker. Finfin make-up og nydelig håroppsetting. Den vakreste brudebuketten – antikkhvit, sart rosa eller kanskje gnistrende rød. Elegant, klassisk sjakett. Tradisjonsrike, vakre omgivelser i kirke, på rådhus eller i naturen. Delikat, lekker festmeny. En personlig sang under vielsen. Varmen dere møter fra familie og venner. Spennende, fascinerende underholdning. Standsmessig bryllupskjøring med egen uniformskledd sjåfør.

Mulighetene er mange, og alt dette går opp i en høyere enhet på den store Dagen deres. Vi i BookAclassic vil gjerne gjøre vårt til at bryllupet deres blir en opplevelse for livet ved å tilby eksklusiv bryllupskjøring.

Bryllupskjøring gjør drømmen til virkelighet

Dere trår ut av kirken eller rådhuset etter vielsen, og utenfor venter en klassisk, elegant bryllupsbil. Helt sikkert et av de mest romantiske øyeblikkene som dere kommer til å oppleve i livet. Og et innslag som gjestene deres helt sikkert også kommer til å bemerke, verdsette og huske. Alt i alt en perfekt ramme rundt en vakker, fullendt bryllupsfest.

Overrask bryllupsgjestene deres og gi dere selv en opplevelse for livet med standsmessig bryllupskjøring fra BookAclassic. Brudekjøring gir et unikt løft til bryllupet deres.

  • 8000+ Bryllup

  • 6000+ Kjøretøy

  • 35+ Land

  • 24/7 Support

Bryllupskjøretøy i særklasse frakter dere som nygifte

Hos BookAclassic er vi spesialisert i unike brudebiler av enhver type, så hos oss finner dere et utvalg af stilfulle bryllupskjøretøy. Vi har et fornemt sortiment av flotte Jaguar, Cadillac, VW og elegante veteranbiler til bryllupskjøring. Hvilken type bil dere enn ønsker til bryllupet deres, så kan vi som regel levere det.

Pink Cadillac til bryllupskjøring?

Er det amerikanske limousiner og bryllupsbiler dere er på utkikk etter, kan bryllupskjøringen deres få det perfekte amerikanske preget med en av BookAclassics amerikanske bryllupskjøretøy i særklasse.

Vi har et stort utvalg i amerikanske limousiner og andre klassiske amerikanske bryllupsbiler av enhver type. Dere kan velge en av de lange moderne limousinene som Lincoln, Cadillac og Chrysler, eller hva med klassiske amerikanske biler som Ford Mustang, Pink Cadillac, Chevrolet Bel Air. Spør oss om andre unike brudebiler til nettopp bryllupskjøringen deres.

Vi tilbyr bilutleie til bryllupskjøring og andre begivenheter i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad, Kristiansand, Lillehammer, Tønsberg og flere andre deler av Norge.

Standsmessig bryllupskjøring – slik foregår det

Når dere trer ut av kirken eller rådhuset, vil den eksklusive brudebilen med elegant sjåfør stå klar til dere. Kanskje blir det allerede tatt noen vakre bilder med dere og bilen før dere kjører. Dere får under alle omstendigheter en overdådig og minneverdig avgang fra vielsen og en feiende flott transport til festlokalene.

Underveis kan det være innlagt fotografering og andre opplevelser slik som vakre utsiktspunkter eller steder som betyr noe særlig for dere.

Bilturen etter vielsen er for mange et stort høydepunkt, ja kanskje til og med det beste på hele dagen. Dere har nettopp blitt gift, humøret er på topp, og kjærligheten sprudler. I bilen vil dere få mulighet til å være alene og nyte hverandre før dere igjen skal være omgitt av gjestene deres og bruke tid sammen med dem. Det gir dere med andre ord plass til dere selv, ro og rom for å fordøye inntrykk. Samtidig kan dere nyte et glass champagne eller musserende vin i bilen og feire at dere er nygifte.

Vakre bryllupsbilder bevarer minnene

Det er veldig vanlig og populært å gjøre bruk av den valgte brudebilen som kulisse for bryllupsbildene deres. Mange fotografer foreslår dessuten at det tas bilder av brudebuketten og ringene ved kjølerfiguren på den valgte bryllupsbilen. Det blir vel rett og slett ikke mere romantisk enn det. Brudebilen har altså en sentral rolle i bryllupsfeiringen, og både bryllupskjøringen og bilen underbygger temaet som dere har valgt for bryllupet.

Dere vil helt sikkert sette pris på disse vakre bildene tatt på en uforglemmelig dag, og bryllupsbildene skal dere nyte i mange år fremover. Det er derfor viktig å velge riktig bil, ikke bare til bryllupskjøringen, men også for bildenes skyld.

Finn ditt kjøretøy
World map

Vår prosess

Hvordan det fungerer

Globe
Finn

din drømmebil

Du er kun 20 sekunder fra å bestille en drømmebil. Her kan du finne verdens mest omfattende samling av unike, klassiske biler og sportsbiler. Drømmer er bedre i det virkelige liv!

Hands
Book

din drømmetur

Utforsk vår samling, og få umiddelbare prisanslag for ditt arrangement. Prosessen med å bestille og betale er enkel og sikker. Vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Vehicle
Slutt å drømme, begynn

å kjøre

Så snart din bestilling er bekreftet, kommer kjøretøyets eier til å kontakte deg direkte for å avtale alle nødvendige detaljer for den store dagen. Deretter vil du være klar for en uforglemmelig opplevelse.

Utflukt med kjendiser

Biler inspirert av bryllup

Royal wedding cars

Take a look at our top 5 most royal wedding cars!

Les mer
Luxury Experiences

Read about Maltese Island's luxury experiences!

Les mer
Couple's favourites

Looking at this year's top car picks!

Les mer
Why not an E-type?

One of the most popular cars here on BookAclassic.

Les mer

Litt praktisk – nyttig å vite om å leie bil til bryllup

Får brudgommen kjøre selv?

Det finnes en rekke muligheter for kjør-selv bryllupsbiler hvis dere ikke ønsker å ha egen sjåfør til bryllupskjøringen. Det finnes blant annet en rekke spennende spesialbiler og sportsbiler som egner seg svært godt til bryllupskjøring – spesielt hvis dere ønsker et litt mer moderne uttrykk. Det er imidlertid viktig at du – sammen med eieren av bilen – blir kjent med bilen før du kjører fra kirken eller rådhuset. Det er ingen tvil om at det er et imponerende skue for både gjester, brud og brudgom å komme ut av kirken eller rådhuset til en flott, rød Ferrari. Men hvis ikke du kan starte og styre bilen, så er det ikke på langt nær like imponerende.

Hastighet

Det skaper en skjønn, romantisk atmosfære bryllupskjøring fra kirken eller rådhuset i en gammel veteranbil. Veteranbiler har alltid vært hyppig brukt i forbindelse med bryllupskjøring, ettersom det skaper vakre bilder og har en særlig sjarm over seg. Det er imidlertid viktig at dere på forhånd er oppmerksomme på at veteranbiler maksimalt kan kjøre mellom 40 og 60 km/t, slik at det tar lengre tid å nå destinasjonen deres i forhold til om dere i stedet velger en Jaguar eller Bentley. Det er absolutt ikke noe problem at det tar lengre tid, ettersom det gir dere bedre tid til å nyte hverandre, men dere må bare huske å ta hensyn til dette i tidsplanen deres. Bookingsystemet vårt tar hensyn til bilens maksimal hastighet når dere booker en veteranbil.

Champagne – prikken over i’en

Prikken over i’en må sies å være en flaske god champagne eller musserende vin i bryllupsbilen. Men det er viktig at dere snakker med sjåføren om dette, ettersom noen sjåfører tilbyr champagne eller musserende vin som en del av servicen deres, mens andre ber dere om å ta med dette selv. Uansett hva, så bør dere i hvert fall ikke gå glipp av muligheten til å forene dette romantiske øyeblikket med et glass perlende champagne.

Pris med en gang

Dere har mulighet for å beregne prisen med en gang. Dere må bare taste inn en del opplysninger og velge en bil som dere mener vil egne seg ypperlig til bryllupskjøringen deres. Da vil dere få en pris med en gang så dere ikke trenger å vente på å motta et tilbud. Det betyr også at dere raskt kan få bryllupskjøringen på plass, noe som gir dere muligheten til å vie mer tid til planlegging av resten av bryllupet.

Ikke vær redd for å spørre oss om disse forholdene eller andre praktiske detaljer. Vi har lang erfaring i å veilede i bryllupskjøring og kan opplyse dere om en rekke praktiske forhold i forbindelse med leie av bil til bryllup.

Klikk deg gjennom vårt utvalg av klassiske bryllupsbiler til bryllupskjøring. Det vil garantert gjøre bryllupet til en unik opplevelse.

Finn ditt kjøretøy

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Interessert i å booke en klassisk bil til ditt bryllup?