Få betalt for å kjøre din klassiske bil

Make money by driving or renting your own classic car

Eiere av vakre klassiske kjøretøy og veteranbiler kan registrere seg gratis på BookAclassic

Få betalt for å kjøre ditt klassiske kjøretøy! Eiere av slående vakre klassiske biler kan nå legge inn sine kjøretøy i vår omfattende BookAclssic-database og tjene penger på sine stilfulle investeringer. Denne spennende plattformen er tilgjengelig til bruk over hele landet.

Klassiske kjøretøy og veteranbiler fremkaller en følelse av eleganse og nostalgi, noe mange ønsker å dra fordel av til store begivenheter, i alt fra bryllup til juleball. Eierne av disse imponerende kjøretøyene fra en annen tidsepoke kan nå dra nytte av BookAclassics mulighet til å leie ut sine biler til andre, hvor det finnes alt fra imponerende Ferrarier til arvede Bentleyer fra 1920-tallet, og alle sin plass i plattformen. Kjøretøyene på siden er samlet sett verdt mer enn flere hundre millioner kroner, og verdien stiger for hver nye bilentusiast som velger å slutte seg til portalen.

BookAclassic gir eiere av klassiske biler fullstendig frihet når de leier ut bilen sin, slik at de kan velge og vrake de begivenhetene og jobbene de selv ønsker. Eiere kan også bli ved bilen sin hele dagen og til og med stille med to sjåfører for å forsikre at deres kjøretøy blir behandlet med den respekten det fortjener. Med så mange veteranbilelskere over hele landet, kan eiere av eksklusive og luksuriøse biler gjøre interessen og hobbyen sin til et lønnsomt tidsfordriv, samtidig som at de får holdt kjøretøyene i topp stand imens de nyter å ta den med ut på veien. Dette kan til og med gi deg muligheten til å utvide din samling av kjøretøy i fremtiden.

Tjen inn kostandene av din klassiske bil 2 til 3 ganger gjennom en gratis profil

Få betalt for å kjøre din klassiske bil – så enkelt er det! Eiere av klassiske kjøretøy kan motta opp mot 30 bookinger per år vi bookingservicen på BookAclassic. Vi har eiere som har betalt ned kostnadene av sine klassiske biler 2 til 3 ganger med en gratis bilprofil på BookAclassic

Bli med gratis nå!

Få betalt for å kjøre din egne klassiske bil i en filmproduksjon

Å bruke BookAclassic begrenser ikke bileiere til å kun leie ut sin bil til store begivenheter eller andre hendelser hvor eierne selv er sjåfører, de har også en mulighet til å la kjøretøyene bli brukt i en rekke filmproduksjoner, i alt fra hollywoodfilmer til reklamefilmer.

BookAclassic har spesialisert seg på å levere klassiske biler og andre unike kjøretøy til filmproduksjoner, noe som gir eierne av disse flotte kjøretøyene en mulighet til å vise frem bilene sine og oppleve noe nytt. Filmteam er ivrige etter å finne kjøretøy som passer inn i filmproduksjonen, uansett om det er en bil fra 1930-tallet som er egnet for en gangsterfilm eller et sporty alternativ som er perfekt i en musikkvideo for en kjent artist.

Plattformen kan også hjelpe til med å dra flere kunder til å leie bilen din til en rekke messer og utstillinger. Arrangører av arrangementer vet at sjeldne biler kan tiltrekke seg et stort publikum, spesielt hvis det finnes en unik historie bak og du er villig til å være tilgjengelig på stedet for å snakke om kjøretøyet.

 

Registrer ditt kjøretøy

Kundeomtale

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!

Testimonial from Emma Williams no -  Pålitelig bookingprosess Emma Williams Kunde

Pålitelig bookingprosess

Opplevelsen var helt fantastisk, helt klart verdt pengene. Jeg var urolig i begynnelsen angående forhåndsbetaling, men det gikk bra og bookingen ble glimrende! Eieren av kjøretøyet var absolutt fantastisk, han var så snill å sende e-poster til meg med ideer rundt arrangementet. Vil absolutt anbefale og bruke igjen!

Testimonial from Joe Hindle no - Enkelt og effektivt Joe Hindle Kunde

Enkelt og effektivt

Nettstedet er veldig lett å bruke, og du kan beregne et prisanslag straks, så i det store og hele er dette en enkel bookingprosess. Fikk opplysninger om sjåføren med en gang slik at planleggingen av bryllupsdagen kunne starte. Sjåføren var midt i blinken - god kommunikasjon. Vil anbefale BookAclassic 100 % uten tvil!


Vær vert for en rekke begivenheter

Rolls Royce Hire London, UK, for luxury chauffeured rental

I tillegg til å være tilgjengelig på bryllupsmarkedet, finnes det mange flere muligheter til å tjene penger på din klassiske bil eller veteranbil. Uansett om du når ut til elever som planlegger juleball eller til de som organiserer bedriftsarrangementer, kan du hjelpe dem til å ankomme med stil til den store festen ved å leie ut din klassiske eller veteranbil og være sjåfør for bilen.

Å leie en klassisk bil kan hjelpe dine kunder med å skape en uforglemmelig opplevelse og en spesiell atmosfære til festen. Gjennom BookAclassic kan de som vurderer å leie en bil til å sette prikken over i’en på festen finne det rette alternativet for dem, uansett om dette er en enestående sportsbil eller en veteranbil fra før krigen. Denne plattformen gir entusiaster av klassiske biler tilgang til et stort antall potensielle kunder som ser etter det som kan tilføre noe spesielt til begivenheten deres, noe som også gir dem muligheten til å tjene penger på deres investering og hobby og dele sin lidenskap med andre.

Gjør bryllupsdagen komplett

Når mange par tar fatt på planleggingen av bryllupsdagen, velger de og leie en klassisk bil eller veteranbil som gir en følelse av romantikk, eleganse og stil til den store dagen. Dette utfyller den stilfulle atmosfæren og gjør bryllupsstilen komplett, i tillegg til å gjøre dagen litt ekstra spesiell for det lykkelige paret som får reise luksuriøst.

Uansett om du har en sporty cabriolet som er perfekt på veien i et sommerbryllup eller en slående veteranbil som er ideell til en snøhvit bakgrunn, kan du finne et marked for ditt kjøretøy på BookAclassic. Som sjåfør kan du ta del i noens spesielle dag, og fotografen vil uten tvil ønske å dra utnytte av det klassiske og vakre designet i din bil og vise den frem i bryllupsfotografiene, uansett om det er en Jaguar eller en Cadillac.

Tilby å leie ut bilen så kunden selv kan være sjåfør

Mange mennesker drømmer om å eie deres egne klassiske bil eller veteranbil, men har av en eller annen grunn ikke mulighet til å ta en kjøretur med et slikt eksklusivt kjøretøy. Gjennom BookAclasssic kan du tilby å leie ut din bil slik at kunden selv kan kjøre den, noe som gir kunden en enestående mulighet slik at de får oppleve spenningen ved å sette seg bak rattet til en bil av topp kvalitet.

Uansett om en bilentusiast ønsker å leie en bil for en enkelt dag eller en hel uke, kan de finne den gjennom BookAclassics plattform. Å få kjøre en slik bil er ofte den ultimate gaven til bilentusiaster, og du vil finne mange muligheter til å leie ut din bil så andre får kjøre den, spesielt hvis du eier et luksuriøst merke som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin eller Porsche.

BookAclassic tar leie av klassiske biler til et nytt nivå

Her hos BookAclassic gjør vi det enkelt å leie en klassisk bil eller veteranbil, med en klar prisberegning og et bookingsystem som du kan bruke til å leie fantastiske biler over hele verden. Våre kunder trenger ikke å fylle ut lange og tidkrevende skjemaer som er fylt med irrelevante spørsmål. De får i stedet dra fordel av å motta en umiddelbar prisberegning for alle biler som er tilgjengelig på BookAclassic-portalen, før du kan booke med en gang. Vår avanserte og unike pris- og bookingalgoritme, utformet utelukkende for leie av klassiske kjøretøy, sørger for at både utleier og leietager får den perfekte opplevelse.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!