Bryllupskjøring i Tønsberg

Bryllupskjøring i Tønsberg. Ingenting er som å trå ut av kirken eller rådhuset og bli hentet av en majestetisk bryllupsbil som på en veldig vakker og naturlig måte forbinder bryllupsseremonien med den etterfølgende bryllupsfesten.

En kjøretur med bryllupsbil er en avslappende tur for bare dere to med champagne og stil, vakker utsikt og selvfølgelig behagelig komfort.

Bryllupskjøring i Tønsberg gir dessuten mulighet for fine fotoseanser med brudepar, bil og flotte bakgrunnsscener. En klassisk bil høyner standarden på ethvert bryllup. Så også på de bildene som blir tatt og som bidrar til å bevare minnene om den store dagen for dere.

Bryllupskjøring i Tønsberg – mulighetenes festby

Tønsberg har mye å by på både naturmessig og kulturelt. Her finnes blant annet den spennende Vikingveien, flotte kyststier, Tønsbergfjorden, brygga i Tønsberg, Slottsfjellsmuseet og ikke minst Slottsfjellstårnet. Slottsfjellet, der ruinene av Tunsberghus ligger, troner majestetisk over byen og innbyr til flotte bilder på en herlig dag. At byen og området er egnet til fest hersker det heller ikke noen tvil om.

Festlige biler som alle drømmer om

Hos BookAclassic finner dere et utrolig stort utvalg av veteranbiler, limousiner og andre bryllupsbiler å velge mellom. Kjøretøy som er ideelle til å bli pyntet til bryllupskjøring. For bare å nevne noen: Elegante, engelske Morgan 4/4 med veldig høy komfort.  Jaguar MK VIII, en staselig bil i flott design.  En prestisjetung, skinnende Mercedes-Benz 300c Adenauer eller den klassiske, amerikanske limousinen Chevrolet Impala fra 1958.

Å leie veteranbil eller amerikansk limousin som bryllupsbil

Finn herlig inspirasjon til bryllupskjøring i Tønsberg hos BookAclassic, Norges førende bryllupsbilsformidler. 

Utvelgelses- og bookingprosessen er enkel og rask, og prisen kan dere få opplyst med en gang. Velg Vestfold, Telemark eller et annet fylke, finn favoritten deres og bestill. Hos BookAclassic synes vi ikke at bookingen av bryllupsbil skal utgjøre en særlig tidkrevende innsats i bryllupsplanleggingen.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!