Få betalt for å kjøre ditt klassiske kjøretøy!

Drive into a world of exciting events with us

Registrer bilen din

Slik fungerer det

Registrer ditt kjøretøy

Enkel og gratis registrering. Velg å tilby kjøretøyet med deg som sjåfør eller lei den ut for kjør-selv.

Begynn å motta bookinger

Vi skaffer deg spennende oppdrag. Du kan godta eller avslå alle bookinger som du blir tilbudt.

Del flotte opplevelser

Kjør inn i en verden av spennende opplevelser med oss og få betalt for tiden du bruker

Hvorfor registrere kjøretøyet

  • Vi gir deg spennende oppdrag
  • Ha kontroll over kjøretøyet ditt som sjåfør
  • Sikker registrering med en anonym profil
  • Få betalt for tiden du bruker
  • Lett å akseptere eller avslå ethvert tilbud
  • Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding

Ofte stilte spørsmål


Har du en klassisk bil eller veteranbil som du vil leie ut til begivenheter og oppdrag som bryllup, fotoshoots eller filmproduksjoner? I så fall er dette stedet for deg. Alt du må gjøre er å registrere ditt kjøretøy hos oss; det er uten kostnader, forpliktelser eller bindende avtaler og du står fritt til å avslå alle oppdrag som ikke er av interesse.

For deg som har et spennende kjøretøy
Hvis du ønsker å få spennende opplevelser med et klassisk kjøretøy, har du kommet til rett sted. BookAclassic har levert klassiske kjøretøyer til filmer og reklamer og gitt bileiere en uforglemmelig opplevelse. Vi registrerer egnede biler til bryllupskjøring, unike og eksotiske kjøretøyer til spesielle utstillinger samt motorsykler og scootere til detaljhandelens showrooms. Mulighetene er uendelige!

Profesjonelle tjenester
BookAclassic søker kontinuerlig profesjonelle limousinfirmaer over hele Norge som ønsker å utnytte kapasiteten på bilparken sin mest og best mulig. Vi får mange forespørsler på firma og VIP-transport og leie av bryllupsbil som vi ønsker å formidle til din limousinservice. Vårt mål er å arbeide sammen med alle seriøse limousinfirmaer og busselskaper i Norge. Det er helt gratis å registrere et kjøretøy på BookAclassic.

Leverandør av kjøretøy til film, musikkvideo og reklame
Vi leverer kjøretøy til filmbransjen, eventbyråer og fotografer over hele landet. BookAclassic har formidlet unike kjøretøy til flere spillefilmer, musikkvideoer og reklamefilmer hvor eiere har fått en spennende opplevelse og penger med hjem.

Kjøretøy som ikke har skilter
Kjøretøy uten innregistrering eller uten ansvarsforsikring kan også bli registrert på BookAclassic. Vi er her mer åpne for at kjøretøyet ikke er i optimal stand, men har en unik karakter eller spesielt utseende. Disse kjøretøyene kan bookes til stillestående oppgaver som fotoshoots, utstillinger, blikkfang på messer, butikkutsmykking etc. eller kjøring på privat og lukket område.

Hver henvendelse går direkte gjennom oss og bilen forblir helt anonym på vår hjemmeside. Når du aksepterer et oppdrag tar vi hånd om alle detaljer. Kunden betaler et bokningsavgift for å bekrefte bookingen, noe som også fungerer som vår kommisjon. Når vi har fullført avtalen kan du kommunisere direkte med kunden for å bekrefte bookingen og nærmere detaljer.


Du skal være eier av en innregistrert veteranbil eller annet kjøretøy som er min. 25 år gammel, har klassisk karakter eller på annen måte være spesiell. Vi registerer gjerne biler som limousiner, moderne luksusbiler eller andre kjøretøy med unik karakter, selv om de er under 25 år. Kjøretøyet skal være i god, lovlig og forsvarlig stand. Syn og service skal være overholdt og uten vesentlig mangler og feil.

Aktiv fra og til periode

Flere kjøretøy kjører ikke i vinterhalvåret. Ved registering er det mulig å opplyse perioden for når kjøretøyet ditt er aktivt.


For å oppdatere bilens profil, logg på dashbordet, velg kjøretøyet du vil oppdatere, og klikk på "rediger informasjon".


Hvordan beregnes sitater?

Vårt bookingsystem gjør det mulig å beregne tilbud umiddelbart for enhver bil. Når du registrerer bilen din, velger du hvilken type leie du vil tilby. Det er tre hovedtyper av utleie: Chauffeured, Commercial og Self Drive. Du blir bedt om å angi prisene for leietypene du velger å tilby: en timepris for leie av sjåfør, og en daglig pris for Self Drive eller kommersiell leie. Beregningene gjøres som følger:

Leie av sjåfør og kommersiell leie hver time:

Tidsavgiften som er angitt for leie av sjåfør, brukes på den totale tiden for arrangementet: inkludert tiden som trengs for kjøreturen til og fra henting og avlevering av arrangementet. Du blir bedt om å angi en minstepris (vanligvis satt til 2x timeprisen). Den samme beregningen brukes for kommersiell leie hver time.

Self Drive -utleie og kommersiell daglig leie:

For leie av selvkjøring gjelder den angitte dagsprisen for antall leiedager. Du kan legge til et leveringsalternativ, der du blir bedt om å angi et leveringsgebyr (kostnad per kilometer/miles). Den beregnede prisen for levering til stedet som er angitt av kunden vil bli lagt til leieprisen. Den samme beregningen brukes for daglig kommersiell leie.

Bokningsavgift

BookAclassic trekker et servicegebyr på opptil 20% fra den totale beregnede bookingprisen, så når du angir prisene, viser systemet deg hvor mye du vil tjene på den oppgitte prisen. Vær oppmerksom på at rundt 50 til 70% av denne provisjonen vil bli brukt til å annonsere kjøretøyet ditt.

Når det blir gjort en ny bestillingsforespørsel på bilen din via BookAclassic, er prisen som sendes til deg i bestillingsforespørselen beløpet du vil tjene på bookingen (bokningsavgiften vår betales av kunden). Bokningsavgift fungerer som vår provisjon og bekrefter kundens forpliktelse til å bestille bilen din.


Når en kunde ønsker å booke kjøretøyet ditt, får du tilsendt en e-post og SMS med informasjon om oppdraget. Du må svare tilbake på en av meldingene raskest mulig eller innen 24 timer om du aksepterer oppdraget. Etter 24 timer vil  systemet vårt forsøke å finne et annet kjøretøy til kunden.

Kan man si 'Nei takk' ?
Ja, er det korte svaret. Når en kunde ønsker å booke kjøretøyet ditt, får du tilsendt en e-post og SMS med informasjon om oppdraget. Du trenger kun å akseptere de oppdragene du ønsker. Det er viktig at at du svarer tilbake raskest mulig på en av meldingene, så kunden ikke må vente for lenge på svar. Aksepterer du oppdraget er dette bindende.


Når du registrerer kjøretøyet ditt hos BookAclassic trenger vi kontaktinfo som navn, adresse, e-post og telefonnr. Denne informasjonen er utelukkende til internt bruk, og vil ikke bli videresendt til andre. BookAclassic viser ikke kjøretøyets identitet, vi utleverer ikke adressen hvor kjøretøyet står parkert eller nummer på skilte til interesserte. Kun postnr., by, fylke og kjøretøyets årgang vil bli vist på siden vår. Årsaken til dette er selvsagt at vi ønsker å forhindre tyveri.


Kom i god tid til avtalt sted og vis frem kjøretøyet fra sin beste side. Det bør fremstå nyvasket og rengjort innvendig og utvendig. Det er viktig å kontakte kunden i god tid for å avstemme forventninger og gjennemgå tidene så de ikke er undervurdert av leier. Bli enig med kunden om eventuelle forventninger til din påkledning og service eller utsmykning av bilen. Tilby evt. kunden å servere champagne på turen og få alltid et mobil av brudgommen eller beste mann, så det kan ringes hvis bilen svikter

Fremvisning av kjøretøyet
Det er en god ide at kunden får mulighet for å se kjøretøyet før oppdraget skal utføres. Kunden kan be om å se dokumentasjon som forsikring, registrering av kjøretøyet, overholdt kontroll etc.

Hva om kjøretøyet svikter?
Hvis kjøretøyet ditt, på dagen for oppdraget, er ute av drift eller trenger uforusett reparasjon, skal du snarest informere kunden og BookAclassic om dette. Vi har da mulighet for å hjelpe kunden med å finne et annet kjøretøy. Du kan også selv tilby kunden en alternativ løsning hvis du har mulighet til dette. Avslår kunden tilbudet ditt, har kunden rett til å annullere bestillingen sin. Om det allerede er betalt for oppdraget, skal denne betalingen betales tilbake til kunden.

Uteblivelse fra oppdraget
Hvis du uten forvarsel eller grunn ikke møter på dagen til oppdraget, medfører dette at kjøretøyet ditt øyeblikkelig fjernes fra nettsiden vår. Du skal også tilbakebetale den betalingen du har mottatt for oppdraget raskest mulig tilbake til kunden.

Forbehold
BookAclassic er utelukkende en formidlingsportal mellom eiere og leiere av klassiske kjøretøy. BookAclassic påtar seg kun ansvaret for formidlingen av kontakten mellom eier og leier. BookAclassic påtar seg intet økonomisk eller juridisk ansvar for utleiingen, benyttelsen av det bestilte kjøretøyet, kjøretøyets stand, mangler eller skader.

 

 

Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding Registrer ditt kjøretøy
Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!