Bryllupskjøring i Rolls Royce, Bentley og Jaguar

Ingenting er så romantisk som bryllupskjøring i Rolls Royce, Bentley og Jaguar-limousiner. De edle bilmerkene fra Storbritannia skaper en unik kongelig atmosfære og er alltid en suksess utenfor kirken til bryllup og andre feiringer som man gjerne vil heve til en høy standard.

Bryllupskjøring i Rolls Royce, Bentley og Jaguar gjør brylluppet perfekt

Limousinkjøring i de kongelige britiske bilene fra Rolls Royce, Bentley og Jaguar til høytideligheter som bryllup, jubileer, bursdager eller årsdager skaper uforglemmelige øyeblikk. Opplev den forførende, rene luksusen ved å transportere dagens hovedpersoner i en storslått limousine med masse deilig bløtt lær, håndlaget treverk og forunderlige detaljer i overflod.

Rolls Royce, Bentley og Jaguar som leies til høytider og brylluper blir alltid brukt som kulisser til å forevige bryllupet eller festen for fremtiden. De er alltid populære til bildeopptak ettersom disse brudebilene er unike og skaper en unik atmosfære og sceneri til ethvert bryllup og enhver event.

Begynnelsen til Rolls Royce

Rolls-Royce Ltd. ble skapt over en berømt lunsj i mai 1904. Henry Royce, en vellykket ingeniør, lagde en avtale med Charles Rolls, en av de første bilforhandlerne i Storbritannia, om å bygge en bil som het: Silver Ghost – resten er historie. Bare tre år etter dette banebrytende øyeblikket produserte Rolls-Royce sin 1907 Silver Ghost, bilen som grunnla bilmerkets legendariske status. Etter prikkfritt å ha gjennomført fjelltesten i 1913 – en tur på 14371 miles gjennom noen av de tøffeste fjellterrengene i Storbritannia – hadde Silver Ghost vist en slik grad av komfort og pålitelighet at kritikere kalte den for «The Best Car in the World».

Historien bak Bentley

Historien om Bentley dateres tilbake til 1919, da W.O. Bentley og hans bror H.M. Bentley stiftet Bentley. W.O. begynte å drømme om å bygge sine egne biler. Snart oppfylte han drømmen sin og grunnla det som skulle bli et av de mest attraktive luksusbilmerkene i verden. Etter seieren med Bentley 3-liter Sport på 24-timersløpet på Le Mans i 1924, ble Bentley en stor hit blant de velstående britiske bilistene.

Sir William Lions & Jaguar og Daimler

Som 20-årig motorsykkelentusiast i England lanserte William Lyons Swallow Sidecar-selskapet med en venn, William Walmsley, i 1922. Den første bilen til å bære navnet Jaguar dukket opp i 1935 på London Auto Show. Senere kjøpte Daimler Jaguar som ble prestisje-merket deres. De kongelige kjører ofte Daimler, hvis ikke de kjører Rolls Royce eller Bentley.

Classic vehicle

Trenger du et klassisk kjøretøy?

Gjør bryllupet eller festen uforglemmelig. Finn en drømmebil rett i nærheten.

Finn ditt kjøretøy
Classic vehicle garage

Er du eier av et kjøretøy?

Gratis annonsering av ditt klassiske kjøretøy. Helt gratis. Ingen årlig avgift eller binding.

Registrer ditt kjøretøy

Ønsker du å motta jevnlige oppdateringer?

Abonnér nå

  De siste nyhetene om klassiske biler!

  Bli den første til å få eksklusive tilbud via e-post fra BookAclassic!

  Få inspirasjon om arrangementer og klassiske biler fra hele verden!