Cadillac Deville til leie i Randaberg

En av de flotteste modellene til Cadillac

Dette er en av de flotteste modellene til Cadillac. Detter er en Sedan Deville og er plett fri. Denne bilen ble importert fra USA og har blitt brukt siden til og dra på forskjellige anledninger. Vi har hatt den å forskjellige utstillingshow, hvo

Dette er en av de flotteste modellene til Cadillac. Detter er en Sedan Deville og er plett fri. Denne bilen ble importert fra USA og har blitt brukt siden til og dra på forskjellige anledninger. Vi har hatt den å forskjellige utstillingshow, hvor vi har fått masse fin respons på bilens tilstand. De er en bil som er kjørt 57.000 kilometer siden dag en i 1993. Det er eller har aldri vert problem med bilen og bilen sviver som ei klokke den dag i dag.

Info om bilen:
Original 4 dørs Cadillac Sedan Deville fra 1993. Den har 4.9 liters V8 motor, automatgir, svart skinnseter, automatiske vinduer, automatisk seter. Kan leies til bryllupskjøring eller andre spesielle anledninger. Kjører i Stavanger, Randaberg og omkringliggende. Bilen kan medfølge champagne med ekstra tillegg i prisen. Bilen leies bare ut med sjåfør.

Beregn prisen

Få prisen på 30 sekunder. Velg en begivenhetstype nå!

Eier

user-profile-photo

Sander

  Eierens responstid er innen 24 timer.

Merke
Cadillac
Modell
Deville
Årgang
1993
Gjennomsnittshastighet
110 km/t
Timepris
NOK 1.000,00
Minstepris
NOK 2.800,00
Lokasjon
Randaberg
Passasjerer
3