Cadillac Deville for hire in Randaberg

En av de flotteste modellene til Cadillac

Dette er en av de flotteste modellene til Cadillac. Detter er en Sedan Deville og er plett fri. Denne bilen ble importert fra USA og har blitt brukt siden til og dra på forskjellige anledninger. Vi har hatt den å forskjellige utstillingshow, hvo

Dette er en av de flotteste modellene til Cadillac. Detter er en Sedan Deville og er plett fri. Denne bilen ble importert fra USA og har blitt brukt siden til og dra på forskjellige anledninger. Vi har hatt den å forskjellige utstillingshow, hvor vi har fått masse fin respons på bilens tilstand. De er en bil som er kjørt 57.000 kilometer siden dag en i 1993. Det er eller har aldri vert problem med bilen og bilen sviver som ei klokke den dag i dag.

Info om bilen:
Original 4 dørs Cadillac Sedan Deville fra 1993. Den har 4.9 liters V8 motor, automatgir, svart skinnseter, automatiske vinduer, automatisk seter. Kan leies til bryllupskjøring eller andre spesielle anledninger. Kjører i Stavanger, Randaberg og omkringliggende. Bilen kan medfølge champagne med ekstra tillegg i prisen. Bilen leies bare ut med sjåfør.

Calculate price

Calculate price

You can request other time slots directly with the owner
Vehicle collection address: Randaberg

Owner

user-profile-photo

Sander

  Owner's response time is within 24 hours.

Make
Cadillac
Model
Deville
Average speed
110 km/h
Left or right hand drive
Left
Hourly rate
Kr.1 000 NOK
Minimum price
Kr.2 800 NOK
Year
1993
Location
Randaberg
Passengers
3